Odplata přehled
Alex Drescher
Tvůrci světů série
< 2. díl
Jeden z Kryštofových světů byl prodán výměnou za to, aby se mocný padouch zbavil smrtící kletby. Branou se valí pluky Temných a velká a krvavá sklizeň hříšníků může začít. Kryštof Farský, geniální dítě mezi Tvůrci, se rozhodne hrát vabank. Sáhne po zbrani nevídaného kalibru, která má však jednu vadu na kráse: svého vynálezce připravila nejdřív o rozum, pak o život. Bude mít Kryštof větší štěstí? Konstrukty Tvůrců mezitím umírají ve velkém… Konstrukty, nebo lidé? Kdo zná klíč ke světům? Nahlédněte do tajemství paralelních realit a ztraceného rukopisu Tycha Brahe. Ve světě Tvůrců není místo pro zbabělce, zato je tu spousta místa pro bezskrupulózní bojovníky, mutanty a zvrácené mocipány.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odplata. Přihlašte se a napište ho.
Už dlouho jsem potřebovala takovouhle parádní jízdu! Moje generace pochopí všechny skvělé vtipy a narážky, takže jsem snad poprvé ráda za ročník, kdy jsem se narodila:-D Autor si umí hrát se slovy, přitom umí i pěkně zostra posunovat děj a čtenář se u toho náramně baví. Co víc si přát?
Nebylo to špatné, ale tohle není tak úplně ženská záležitost. Války a boje o moc i o život oba dva díly bez přestávky.. tím bych asi uzavřela celou dvoudílnou sérii..
10 nejprodávanějších eknih (listopad)
05.12.2019
Kniha Odplata v seznamech
2017 | Lovcův odkaz |
2010 | Tovaryš |
2007 | Dokonalý obchod |
2019 | Destrukce |
2017 | Zrození Adepta |
Těžko hodnotit Odplatu jako samostatnou knihu; Destrukce ani Odplata samostatně nefungují. Opět ten protivný supercool styl, opět se střílí na všecky strany, opět postavy zběsile putují mezi světy... Ukazuje se, že ne vše je tak, jak se zdálo; ovšem s přibývajícími nápady začíná lehce kulhat logika. Nakonec, jak jinak, hrdina všechny postřílí a zvítězí.