Odpověď přehled
Barbara Pease , Allan Pease
Nová příručka od autorů několika mezinárodních bestsellerů vám ukáže, jak od života získat to, co chcete, a jak překonávat překážky, které se vám staví do cesty. Dozvíte se, jak převzít vládu nad svým životem, stát se člověkem, jakým si přejete být, a poradit si se všemi nástrahami života, jakkoli se vám v daném okamžiku zdají obtížné a beznadějně nepřekonatelné. Kniha se zabývá osvědčenými zásadami a postupy vedoucími k úspěchu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odpověď. Přihlašte se a napište ho.
Kniha, která vám ukáže, že člověk může dosáhnout všeho, co si usmyslí. Musí se však nevzdávat a jít si za svým.
Motivační a rozvojová kniha, která vám ukáže, že dokážete snad cokoliv, co si usmyslíte. Skvělé se čte. Velmi doporučuji všem.
Kniha Odpověď v seznamech
v Mé knihovně | 29x |
Nejvýstižnější je poslední kapitola knihy . . . Berte vážně to, co v životě děláte, ale nikdy neberte moc vážně sebe. Uzavřete sami se sebou dohodu, že ve všem, co vás cestou potká, budete hledat komickou stránku. Nejlepším dnem vašeho života je ten, kdy se rozhodnete, že život je jen váš - žádné omluvy a výmluvy, nikdo, o koho byste se opírali, na koho byste spoléhali a na koho byste házeli vinu. Je to den, kdy váš život skutečně začíná. . . . Skvělá kniha, doporučuji. :)