Odpověz mi přehled

Odpověz mi
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217405/mid_odpovez-mi-EnX-217405.png 4 5 5

V povídce Odpověz mi osiřelé děvče s pohnutou minulostí zoufale hledá znamení, že je milováno, zatímco se pokouší vypěstovat si vnitřní sílu, která jí umožní přežít. V povídce Peklo není se týraná žena snaží ochránit svého syna, který je zdrojem její největší radosti i zkázy. A v povídce Hořící les vdovec líčí rozpad svého manželství a hledá odpuštění u své dcery, která se mu odcizila. Brilantně napsaná, nesmírně silná a duchovně burcující kniha spisovatelky mezinárodního významu.... celý text

Literatura světová Povídky
Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Rispondimi , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odpověz mi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

IvaKo
23.06.2019 4 z 5

Neobyčejně působivě napsané tři povídky o lidské nenávisti, domácím násilí a vražedné žárlivosti, ale také o lásce, hledání smyslu života a o víře. Poněkud chmurné čtení, které nutí k zamyšlení.

luckud
01.03.2019 5 z 5

Hodně silná kniha, která člověka donutí k zamyšlení. Přečetla jsem ji během několika cest do práce, je napsána hodně poutavě, dokázala jsem se vcitit do postav, které jsou ve velmi složité životní situaci. Žádné veselé příběhy se šťastným koncem nečekejte.


Laviii
19.02.2017 3 z 5

Vůbec netuším, jak mám tuto knihu ohodnotit, musím říct, že mnou tedy opravdu otřásla. Po druhém příběhu jsem přemýšlela jestli mám přečíst i poslední. Celkově je mi z příběhů ještě teď zle, taková témata nejsou můj šálek kávy, jsem prostě zhýčkaná happy endy. Nicméně autorka velmi dobře píše a jestliže jejím záměrem bylo šokovat, tak se jí to opravdu povedlo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odpověz mi v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst3x

Štítky knihy

italská literatura

Autorovy další knížky

Susanna Tamaro
italská, 1957
1995  83%Běž, kam tě srdce povede
2014  84%Odpověz mi
1999  100%Udatný Michele a kamarádka lednička