Odsunuti stranou: Koexistence solidarity a nesvobody v životě člověka s mentálním postižením v totalitárním Československu přehled
Monika Mužáková
Kniha pojednává o odvaze rodičů dětí s mentálním postižením čelit bezpráví a veřejné lhostejnosti v komunistickém Československu. Publikace spojuje dvě výzkumné etapy, kdy první byla zaměřena na zkoumání solidarity s těmito rodinami v rámci neformálních společenských struktur a druhá cílila na celistvé životní příběhy vybraných otců a matek potomků s mentálním postižením.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odsunuti stranou: Koexistence solidarity a nesvobody v životě člověka s mentálním postižením v totalitárním Československu. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Odsunuti stranou: Koexistence solidarity a nesvobody v životě člověka s mentálním postižením v totalitárním Československu v seznamech
2016 | Byly to naše děti - O fenoménu lásky a sounáležitosti k rodičům a jejich dětem s mentálním postižením v každodennosti to |
2019 | Odlišnost jako dar: Děti s mentálním postižením a zápasy jejich rodičů v době totality |
2020 | Odsunuti stranou: Koexistence solidarity a nesvobody v životě člověka s mentálním postižením v totalitárním Československu |