Odvážná holka přehled

Odvážná holka
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425534/bmid_odvazna-holka-UEJ-425534.png 3 12 12

Josefína žije v Londýně a je to docela obyčejná školačka. Jednoho dne ji šokuje zpráva, že její teta, věštkyně Agatha, za podivných okolností zemřela a v závěti ji označila jako dědičku. Josefína je přesvědčena, že Agathu někdo zavraždil. S pomocí svého přítele, detektiva Darcyho, po vrahovi začíná pátrat a otevírá vchod do světa kouzel. Její úkol? Postavit se zlu a zachránit svět. V průběhu knihy Josefína naráží na hádanky a tajuplné nápovědy, s pomocí kterých musí vyluštit zašifrovaný dopis. A ty můžeš luštit s ní!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvážná holka. Přihlašte se a napište ho.

Booky84
30.11.2022 3 z 5

Čtivá a místy lehce drastická kniha. Konec mi přišel hodně rychlý a takový uspěchaný. Čteno jako e-kniha.

Pipinula
06.02.2021

Knihu jsem nedočetla, tudíž nechci přisuzovat knize počet hvězd.
Zaráží mě, že kniha z dětského oddělení do strany 35 obsahuje 4 popisy smrti ne zrovna pěkným způsobem. Hlavy praskají, létají vzduchem, dloubají se oči. Proč? Je nutné se dětem zalíbit touto formou?
Za mě určitě ne.

L.Helena
18.06.2020 3 z 5

Nejsem cílová skupina tohoto žánru. Z detektivky a krimi tam není vůbec nic, je to čistokrevná fantasy, a ta bohužel není můj šálek čaje. I věkově spíš pro odrostlejší děti.

Knižní novinky (8. týden)

16.02.2020

Kniha Odvážná holka v seznamech