Odvážná Sage přehled
Sandra Brown
Sage,mladší sestra bratrů Tylerových, je nyní dospělá mladá žena s vysokoškolským vzděláním, která hledá své místo v životě. Vrací se domů na Vánoce a chtěla by začít pracovat v rodinné firmě, ale bratři s ní nepočítají. Vždyť se má vdávat! Nikdo v rodině ovšem netuší, že ze zasnoubení sešlo. Ví o tom pouze Harlan Boyd, který přechodně pro jejich firmu pracuje – muž bez minulosti, bez kořenů a zřejmě i bez budoucnosti. Sice tím Sage dráždí, ale zároveň ji neodolatelně přitahuje...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , Ikar (ČR)Originální název:
Texas! Sage, 1991
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvážná Sage. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je vtipná, romantická, s neuveriteľnou chémiou medzi hlavnými hrdinami. Rozhodne odporúčam prečítať.
,,Jednoho dne tě přiměju, abys přiznala všecko, co se ti opravdu líbí.“
Tak tahle dvojice měla neskutečnou chemii už od prvni pusy. Se Sage jsem se bavila nejvic se sourozencu,tolik mě kolikrat rozesmala. A Harlan byl neskutečně skvělý chlap,miloval a chranil ji už od začátku.
Knižní novinky (12.3. - 25.3.)
07.03.2018
Kniha Odvážná Sage v seznamech
Jednoduché, milé, pohodové čtení, kdy je vlastně už od prvních stránek jasné, jak to dopadne. Ale komu to va?
Nečekala jsem nic extra spletitého, nebo velké zákeřnosti. Byl to fajn příběh plnej samé dokonalosti, ale tak nějak si říkám, proč si o tom aspoň nečíst? :)