Odvážny zajko přehled
Nicola Kinnear
Kto to kedy videl, aby sa z bojazlivého domaseda stal odvážny zajko! Zajko Lolo je veľmi bojazlivý a zo svojho domčeka by najradšej nevystrčil ani špičku ňufáka. S kamarátkou Lunou ho čaká poriadne dobrodružstvo, na ktoré sa vôbec neteší. Ak však naberie aspoň kúsok odvahy, zistí, že vonku ho miesto strašidiel čaká krásny svet…
Literatura světová Pohádky a bajky Pro nejmenší
Vydáno: 2019 , Albatros (SK)Originální název:
A little bit brave, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvážny zajko. Přihlašte se a napište ho.
* Ty ilustrace jsou tak krásné. Úplně to pohladilo po duši. Možná mě to bavilo o trochu více než syna, ale fandil Karlíkovi, ať se nebojí a vyrazí ven za Týnou. A jak se o Týnu bál, ať ji nesežere vlk! Taky nás knížka často vedla k tomu, že jsme nezapomněli doma zalít kytky a často jsme pekli, protože co kdybychom potkali venku vlka a potřebovali bychom taky někoho zachránit :).
Příběh nese krásné poselství o překonání sebe sama, odvaze i pomoci druhým. Knížka nás moc bavila. Hodnotíme 5 *.
Kniha nádherná na pohled i příběhem. Byl by to opravdu skvost dětské knihovničky, kdyby to nebyl paperback. Nevím, co nakladatele vedlo k tomu, udělat dětskou knihu v paperbacku, mě tohle zklamalo natolik, že strhávám jednu hvězdičku. Obrovská škoda, kniha je krásná pro velké i malé a skrývá v sobě milé poselství!
Kniha Odvážny zajko v seznamech
Králíček Karlík je pecivál. Jeho kamarádka ale žije pro dobrodružství. A když se kámoška jednoho dne vrátí, musí i ten největší sralbotka vyrazit na záchranu.
Malý hrdina je skvělá dětská kniha. Příjemně velký formát, naprosto bezkonkurenční ilustrace a v neposlední řadě vtipný a milý příběh. Čtení jsme si užili já i dcera.