Odvážným (ženám) patří svět přehled
Katarina Michel
Taky se vám občas zdá, že od dob našich babiček se vůbec nic nezměnilo? Že celý váš život je jeden nepřetržitý koloběh, vysilující tanec okolo plotny, dětí, manžela a zaměstnání? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ! Podíváme se spolu na různé oblasti života, zamyslíme se nad podstatou skutečného partnerství, nad rolí ženy a nad tím, co pravé a niterné ženství vlastně znamená. Nezapomeneme ani na duchovnější oblasti, na energii čaker a moc barev, které na nás nejen ledacos prozrazují, ale také nám mohou výrazně pomoci. A hlavně si budeme stále znovu povídat o odvaze. O odvaze být samy sebou a najít štěstí. Předmluvu napsala populární kartářka a spisovatelka Dagmar Kludská. ... celý text
Literatura naučná
Vydáno: 2010 , MetaforaOriginální název:
Der Mutigen gehört die Welt
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvážným (ženám) patří svět. Přihlašte se a napište ho.
Kniha nijak nevybočuje z řady ostatních motivačních knih, pár zajímavých rad se v ní dá najít, takže to snad nebyla ztráta času. Sama se považuji za "odvážnou" a kniha mi potvrdila, že má smysl pouštět se do "odvážných" rozhodnutí - pokud není např. zřízení knihkupectví v dnešní době a konkurenci spíš bláznovství než odvaha :o)
"Člověk, který zná sám sebe, a ví, jakou cestou kráčet, nevysílá svým záporným rozhodnutím do světa žádnou negativní energii, nýbrž stanoví jasné a naprosto srozumitelné vlastní hranice."
Kniha je fajn, určitě obsahuje řadu "nakopávajících" myšlenek. Co mě však trošku udivuje je fakt, že na to, jak je tenoučká, se občas některé myšlenky stihly i opakovat.
Kniha Odvážným (ženám) patří svět v seznamech
2012 | Bachovy esence od A do Z - 38 esencí k harmonizaci těla i duše |