Odvoz pro Sáru přehled
S. C. Lalli
Po rušném večeru v baru si dvě dívky objednaly odvoz, jen jedna se však dostala domů živá. Byla tím pravým cílem vraha? Nebo jen nasedla do špatného auta?
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
Are You Sara?, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvoz pro Sáru. Přihlašte se a napište ho.
Ctive to bylo, to knizce nemuzu uprit, ale trosku to na me dela dojem young adult literatury. Hlavni postava nesympaticka az beda.
Celkove bych to zhodnotila jako prumer - nenadchne, neurazi.
Směs studentských lásek, sociálních problémů, diskriminace jiných etnik, finanční problémy, rodinné vztahy, touha uspět a vymanit se z prostředí, do kterého jsme se narodili, drogy, alkohol, prostituce, zneužívání mladistvých. K tomu právník, který žije z ochrany a pomoci největším lumpům. Pro mne moc nastíněných problémů bez řešení. Asi pro mladé hlavně čtenářky.
Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)
23.04.2023
Kniha Odvoz pro Sáru v seznamech
Příběh střídavě vypráví Sára a Sarah. Obě se náhodně potkají v baru, potom každá nastoupí do svého taxíku, jedna z nich je však za pár chvil mrtvá.
V knížce je na mě obsaženo až moc problémů naráz. Alkohol, drogy, prostituce, problémy s láskou, s penězi, rodinné strasti, lhaní, hledání sama sebe a vypořádávání se s diskriminací z důvodu jiného etnika.
Asi jsem podle anotace čekala něco jiného, ve finále mě ale knížka nezklamala. 3*