Odvrácená strana matky přehled
Monika Valentová , Martin Veselovský
Odvrácená strana matky série
1. díl >
Kniha časopisecky úspěšných fejetonů Moniky Valentové, doplněná kresbami jejího muže Martina Veselovského ukazuje z humorného úhlu pohledu temné kouty mateřství. Kojení nemusí být vždy nádherné, strava nemusí být vždy zdravá a matka nemusí být vždy šťastná. Pokud občas míváte pocit, že jste jako rodiče selhali, knížka vám potvrdí, že v tom nejste sami.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvrácená strana matky. Přihlašte se a napište ho.
Asi by mě nenapadlo si tuto knížku koupit, ale mrkala na mě zcela osamocená v knihobudce pár týdnů před porodem mého dítěte a tak jsem ji tam prostě nemohla nechat. Není to sice vrchol literatury, ale je to příjemně a vtipně napsané. Ilustrace jsou trefné a i když je to psáno se značnou nadsázkou, alespoň jsem se na chvíli vžila do toho, co mě čeká :-)
Jednohubka na cestu autem. Proč ne, taková oddechovka. Víc jsem ale souznila s Malou mámou.
Kniha Odvrácená strana matky v seznamech
Martin Veselovský ilustruje? Tak to jsem se musel podívat. :-) Čekal jsem, že příběhy budou trapné, ale musím říct, že autorka je vtipná. I když tohle téma klidně mohlo dopadnou pro mě nesnesitelně, tak jsem se vlastně docela bavil tím, jak se snaží být tou úspěšnou pražskou trendy bio mámou a většinou dojde k tomu, že přece není nic špatného na tom, být sama sebou a na ty ostatní " moderní modely" matek se vykašlat :-)