Ohnivý květ přehled
Connie Brockway
Anglie a jiné kouty světa, 1887 – 1892. Osiřelá devatenáctiletá Lili dostane velkou příležitost. V závěti lorda Horatia stojí, že dívka zdědí jeho panství, pokud ho po dobu pěti let dokáže vést s hospodářským ziskem. Pro Lily to představuje šanci získat domov a nadšeně se vrhá do práce. Tím zkříží plány dobrodruhovi Averymu, Horatiovu chráněnci, který na panství Mill House vyrůstal, a tudíž si na ně sám také činí nárok. ... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
My Dearest Enemy, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ohnivý květ. Přihlašte se a napište ho.
Pekny pribeh. Hrdinov som si oblubila snad vsetkych, vratane vedlajsich postav. Pacil sa mi sarkazmus a doberanie si hlavnych hrdinov. Toto vzdy milujem. Zvlast by som vyzdvohla Francesku, ktorej charakter a osud ma zvlast oslovil a nedalo sa si ju neoblubit. Tie kone tam, bodla mna boli navyse, ale budiz. Idem snorit po dalsich knihach autorky. Dostala ma :)
Kniha Ohnivý květ v seznamech
2003 | Nevěstin závoj |
2004 | Pokořená nevěsta |
2008 | Ohnivý květ |
2002 | Pod závojem noci |
2002 | Rusovlasá grácie |
Sympatičtí hrdinové, kteří "bojovali" o dědictví. Tento boj trval skoro celých pět let v papírové podobě. Škoda, že těch dopisů neproběhlo více. Lily byla vzácná osoba na danou dobu, už jen to, co dělala pro služebné a dostihové vysloužilce. A Avery byl také zajímavá postava, i když od začátku se snaží Horatio svést čtenáře na scestí. Pobavil mě epilog, hlavně poslední věta. :)