Větrný zpěvák přehled
William Nicholson
Ohnivý vítr série
1. díl >
Fantasy trilogie Ohnivý vítr si už v mnoha zemích světa získala bezpočet nadšených mladých čtenářů. Obdivují hlavní hrdinku, jejího bratra a jejich kamaráda ze školy, kteří žijí v hradbami sevřeném městě Aramanthu, ovládaném silami zla. Jen oni tři najdou odvahu vydat se na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nebezpečí až ke zdroji této tajemné moci. Podaří se jim změnit krutý osud města?... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2007 , ArgoOriginální název:
The Wind Singer -
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Větrný zpěvák. Přihlašte se a napište ho.

Knihu jsem četla už podruhé. Poprvé to bylo někdy v šesté třídě a je zvláštní, že staré děti a Zarové mě děsili mnohem více teď, v dospělosti. Podle mě se dobrá dětská literatura pozná podle toho, jestli nás baví v jakémkoliv věku a tahle tento můj požadavek rozhodně splňuje. Příběh nás dokáže překvapit, žádná prvoplánovost, a toho si u dnešní literatury velmi cením.

Sice jsme začali číst knihu nahlas, ale po pár stránkách jsem se rozhodla, že před nejmladším ji schovám aspoň do doby, než vychodí základku. (zbožné přání) Už v první třídě až příliš dobře rozuměl. A zlobil se, kdyz zjistil, že jsem si ji dočetla bez něj. A aniž prozradím, jak příběh dopadne, pro nás platí: "Ó lidé nešťastní! Zítra bude hůř!"
Kniha Větrný zpěvák v seznamech
v Mé knihovně | 37x |
skvělá knížka, těším se až si přečtu další díl