Větrný zpěvák přehled

Větrný zpěvák
https://www.databazeknih.cz/img/books/70_/70976/bmid_vetrny-zpevak-Jew-70976.jpg 4 35 35

Ohnivý vítr série

1. díl >

Fantasy trilogie Ohnivý vítr si už v mnoha zemích světa získala bezpočet nadšených mladých čtenářů. Obdivují hlavní hrdinku, jejího bratra a jejich kamaráda ze školy, kteří žijí v hradbami sevřeném městě Aramanthu, ovládaném silami zla. Jen oni tři najdou odvahu vydat se na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nebezpečí až ke zdroji této tajemné moci. Podaří se jim změnit krutý osud města?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Argo

The Wind Singer -

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Větrný zpěvák. Přihlašte se a napište ho.

TeoK7
27.04.2021 5 z 5

skvělá knížka, těším se až si přečtu další díl

GabrielleT.
28.07.2020 5 z 5

Knihu jsem četla už podruhé. Poprvé to bylo někdy v šesté třídě a je zvláštní, že staré děti a Zarové mě děsili mnohem více teď, v dospělosti. Podle mě se dobrá dětská literatura pozná podle toho, jestli nás baví v jakémkoliv věku a tahle tento můj požadavek rozhodně splňuje. Příběh nás dokáže překvapit, žádná prvoplánovost, a toho si u dnešní literatury velmi cením.

Jelitovna
06.07.2017 5 z 5

Sice jsme začali číst knihu nahlas, ale po pár stránkách jsem se rozhodla, že před nejmladším ji schovám aspoň do doby, než vychodí základku. (zbožné přání) Už v první třídě až příliš dobře rozuměl. A zlobil se, kdyz zjistil, že jsem si ji dočetla bez něj. A aniž prozradím, jak příběh dopadne, pro nás platí: "Ó lidé nešťastní! Zítra bude hůř!"

Kniha Větrný zpěvák v seznamech

v Mé knihovně37x