Oko za oko přehled
James Patterson , Michael Ledwidge
Newyorská policistka Lauren žije spokojeným životem, dokud nespatří svého muže Paula vcházet do hotelu s půvabnou blondýnou. Rozhodne se mu nevěru oplatit a nechá se svést pohledným kolegou, který jí už dlouho nadbíhal. Měla to být jen taková vykalkulovaná odveta, žádné city, ale Laurenina noc chladné vášně se promění v tu nejhorší noční můru…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2014 , AlpressOriginální název:
The Quickie, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oko za oko. Přihlašte se a napište ho.
Tohle bylo super čtivé! Ani si nepamatuju, kdy jsem knihu zhltla tak rychle. Určitě tomu pomáhali i kratičké kapitoly, které se čtou mnohem lépe než ty na desítky stran. Velice dobrá myšlenka děje. I když se to na začátku jeví dost obyčejně a jednoduše, samozřejmě to dospěje k úplně něčemu jinému. Já osobně bych na konec dala trochu větší bombu, tak nějak jsem tušila, co přijde a tak úplně mi to nevzalo dech. Nicméně je to krásně vykonstruovaná kriminálka.
No toto! No toto teda! No toto teda jo!!!
Přeloženo: Příjemné, čtivé, s netradičním námětem i závěrem, prostě fajn. Některé zvraty mohou působit jako ze scifi, ale je třeba si říkat, že náhoda je někdy blbec.
Kniha Oko za oko v seznamech
Napínavé čtení plné nečekaných zvratů. Doporučuji.