Oheň a plamen přehled

Oheň a plamen
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328258/bmid_ohen-a-plamen-dj8-328258.jpg 4 170 170

Oko za oko série

Lillia, Kat a Mary to měly dokonale promyšlené. Do detailu tajně naplánovaly, jak se pomstít těm, kteří jim ublížili. Ale nakonec to neproběhlo tak, jak zamýšlely. Ani zdaleka ne. A nyní se zdá, že je po všem, a všechny musí předstírat, jako kdyby se nic nestalo, jako kdyby jejich tajný spolek nikdy neexistoval. Ale jde to jen těžko, když se Reeve a Rennie chovají k ostatním ještě hůř než předtím. Mary si po událostech na plese uvědomila, že s ní je něco doopravdy špatně. A že jestli nedokáže ovládnout svůj hněv, ublíží někomu mnohem víc než Reevovi. Oko za oko, zub za zub – plamen pomsty už se rozhořel a holky to nenechají jen tak. Rozhodnou se připravit další pomstu a tentokrát mnohem účinnější!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

Fire with Fire, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oheň a plamen. Přihlašte se a napište ho.

Alethea_k
18.11.2024 3 z 5

Začátek se četl skvěle, cca. na straně 100 jsem knihu odložila a dlouhý čas se k ní nedokázala vrátit. Je poznat, že už přestávám být cílovka. Děj je celý poměrně primitivní, vykreslovány situace, které jsou úplně obyčejné. Četlo se to samo, ale na zadek jsem si z toho nesedla. Za ten konec jsem dala o jednu hvězdičku navíc, cení se nápad, ještě nikdy jsem nic takového nečetla :-)
Jsem zvědavá, jak to celé dopadne. Když jsem to nevzdala doteď, poslední díl nějak zandám...
Akorát mě mrzí, že to není ani tak roztomile příjemné jako Lara Jean od Jenny Han, zároveň to není ani nijak dobré. Prostě průměr. Po této sérii už od contemporary ze střední asi upustím. Je to fakt pro mladší.

_wejunkaa_
08.08.2024 5 z 5

Jako tomu bylo u prvního dílu, tak bohužel i tady máme velmi pomalý rozjezd příběhu. Chápu, že dějová linka musí mít i situace kolem, ale tady toho bylo až příliš. Lilia se mi v tomhle díle začala dost líbit, její pohled na situace byl napínavý, ovšem nejvíc mě dostala samotná Mary. Poslední čtvrtina knihy se podle mého přečetla sama, ani nevím, jak jsem se na konec dostala tak rychle. Myslím si, a hlavně v to i doufám, že poslední díl bude taková ta “třešnička na dortu, kdy konečný příběh holek bude velmi napínavý. Kniha si odnáší plných 5 hvězd a doufám, že závěrečná část bude pecka.

michaela5515
20.07.2023 3 z 5

Lillia mě furt baví. Taky mě baví střídání kapitol z různých pohledů. Následky činů holek jsou katastrofální a mají dopad na všechny zúčastněné.

Kniha Oheň a plamen v seznamech