Oko za oko přehled

Oko za oko
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/334172/bmid_oko-za-oko-2iL-334172.jpg 4 323 323

Oko za oko série

1. díl >

Ostrov Jar není jen idylické místo na dovolenou, ale to vědí pouze ti, co na něm žijí. Kat, Mary a Lillia chodí na střední školu, ale to je asi to jediné, co mají společného. Tedy kromě touhy pomstít se. Pomstít se těm, kteří je šikanovali, vysmívali se jim a udělali jim ze života peklo. Špatné věci se totiž stávají i hodným holkám. Ale i hodné holky se umějí bránit. A tyhle tři dohromady? Jsou schopné čehokoli…... celý text

Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: ekniha , CooBoo

Burn for Burn

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oko za oko. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
30.10.2024 4 z 5

Ze začátku trochu chaotické, ale nakonec jsem si to užila. Ale byla to jízda!

_wejunkaa_
29.07.2024 4 z 5

Jako první bych chtěla zmínit velmi pomalý rozjezd příběhu. Kniha pojednává především o pomstě tří holek, které si už něco zažily. Jako nejméně sympatická postava je pro mě Rennie, asi hlavně kvůli tomu, jakým stylem je nám popisována. Neměla jsem od knihy žádné očekávání, ale celkem mě to překvapilo. Jediné, co pro mě bylo na začátku trochu těžší bylo, že jsem si dost pletla postavy, postupem čtení se to ale srovnalo.Velmi zajímavé je také to, že se nám zde objevuje náznak magie, zajímá mě jak se to dál rozvine. Konec knihy byl velmi napínavý a také hodně otevřený, jsem zvědavá, jaké bude pokračování. Hodnocení dávám 4 z 5 a to hlavně kvůli již zmíněnému o pár řádku výš.

michaela5515
20.07.2023 3 z 5

Příběh o pomstě tří holek, které se cítí nějakým způsobem ukřivděné. A právem. S tím i vzniká hluboké přátelství. Lillia je moje oblíbená postava. Alexe moc nemusím a vlastně ani Rennie. Zato Reeva mám ráda.

Sluneční brýle nenosím nikdy. Nechci, aby svět před mýma očima byl ještě temnější, než je.

Když namalujete praseti rypák rtěnkou, stejně to pořád bude prase.

Kniha Oko za oko v seznamech