Prach a popel přehled

Prach a popel
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328259/bmid_prach-a-popel-KMs-328259.jpg 4 146 146

Oko za oko série

< 3. díl

Silvestr skončil velkým popraskem a Mary, Kat a Lillia nejsou připravené na to, co je čeká. Přehodnocují, co se stalo, a každá si to dává za vinu. Kdyby Lillia neodešla s Reevem, kdyby Kat zůstala - mohlo to celé dopadnout jinak. Teď už nic nebude takové jako dřív. Jenom Mary zná pravdu a je otázkou, jak s ní naloží a jestli dovede pomstu až do konce. Zůstane po ní něco víc než jen prach a popel, až vše spálí?... celý text

Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

Ashes to Ashes, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prach a popel. Přihlašte se a napište ho.

Alethea_k
21.11.2024 4 z 5

Po dočtení druhého dílu, který pro mě byl čirým zklamáním, jsem byla připravená sérii dočíst a napsat, jak lituju, že jsem ji dočetla. Ale po tom třetím dílu... Vlastně ne, nelituju. Jasně, je to (hlavně ve třetím díle) paranormální blbina ze střední, nic víc.. Ale na tomto díle si cením spousty věcí. Vykreslení přátelství, toho, jak se v člověku někdy zmítají protichůdné emoce, té uvěřitelnosti, kdy se s vámi nikdo nebaví, a to jen proto, že o vás někdo něco řekne. Suma sumárum, ten třetí díl byl za mě nejlepší. Překvapilo mě (spíš nepříjemně), jak to s postavami dopadlo. Nečekala jsem, že v doslovu bude napsáno to, co se s nima stalo. Doufala jsem asi v konec, který Jenny Han napsala v Laře Jean. :-) no, co se dá dělat. Ty konce ohledně výběru bych v knihách prohodila :D
Přečetla jsem tenhle díl víceméně za 2 dny. Díky čtení jsem si fakt odpočinula a to je u těchto knih cíl.

_wejunkaa_
15.08.2024 4 z 5

Tak tahle série pro mě byla celkem zmatená, když jsem konečně začala mít pořádek v dějových linkách, objevilo se tu “nadpřirozeno. Ani nevím, co pořádně napsat. Mám tolik pocitů, že nevím, který mám vyjádřit jako první. Začneme asi tím, že přibližně první polovina knihy na mě byla dost pomalá a konec zase moc rychlý. Lilia a Reev si teda zažijou svoje, u Kat jsem to tak nějak očekávala. Rozhodně se mi velmi líbil Epilog. Série se četla takovým průměrným tempem a zakončení nebylo vůbec špatné. Kniha si odnese 4 z 5 hvězdiček. Jednou věcí jsem si ale jistá, k této sérii se pravděpodobně nikdy nevrátím. Špatné to nebylo, ale jak jsem psala.. pomalejší začátky a ukrutně rychlé konce mě opravdu nebavily.

michaela5515
20.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Jednoznačně nečekané zvraty ve všech rovinách. Bylo mi líto Lillii a Reeva, to mi vyloženě lámalo srdce. Kat to taky neměla jednoduché a Mary neuměla ovládat svůj hněv a to ji stálo všechno. Hlavně klid. Miluju celou poslední stránku knihy.

Život je dlouhý, když ho chcete žít. - Lillia

Kniha Prach a popel v seznamech