Omega: jak nalézt vnitřní bohatství přehled

Omega: jak nalézt vnitřní bohatství
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398941/bmid_omega-jak-nalezt-vnitrni-bohatstvi-d7u-398941.jpg 4 3 3

Právě teď nastal čas napravit klamný pocit nedostatku a naplno prožít bohatství, a to jak vnitřní, tak vnější, a velkoryse je sdílet se světem! Autoři, jedni z nejznámějších duchovních učitelů, v této knize společně píšou o nedostatku povědomí, který činí náš život těžším, a vlastně vnitřně i zevně chudým, který má dokonce i tu zlou moc zničit naše vztahy a učinit nás fyzicky nemocnými. Autoři nám ukazují cestu k procesu, který začíná v našich srdcích a má sílu hluboce transformovat naše životy.... celý text

Duchovní literatura Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , CPress
Originální název:

Omega: Im inneren Reichtum ankommen , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Omega: jak nalézt vnitřní bohatství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

anansie
09.09.2020 3 z 5

Kniha je i na mě příliš ezoterická. Myšlenka, že je všude všeho dostatek a potravy na celé planetě pro všechny, je pěkná a docela uvěřitelná a pokud ji dostanete do hlavy, tak pocítíte ten dostatek i v sobě. Je fakt, že západní mysl má vše naruby a proto se cítíme stále nedostatečně a neúplně a má potřebu se neustále něčím sytit z vnějšku. V další části je rozebírán zvěrokruh z hlediska energií, polarit a stinných stránek, kde si každý může přečíst ten svůj, nicméně autoři uvádějí, že každý jsme směsí všech dvanácti životních principů, kdy máme některé své stránky osvobozené a jiné potlačené. Kniha je hodně rozvláčná, myšlenky se často opakují a výsledek je, že každý si má projít svým vývojem.
"Nejsme tu proto, abychom se stali těmi "správnými" lidmi. Našim skutečným úkolem je rozpoznat přirozenou dokonalost života a oslavit ji svými činy. Nedostatek je iluze ducha."

kirkpatrick
20.08.2019

Začátek mě bavil více, kdy byly ukázány metody myšlení k bohatství a plnosti. Druhá polovina je věnována astrologickým aspektům, jak jednotlivá znamení mají vztah k bohatství. Celkem mě zaujaly některé myšlenky. A potom zajímavý doslov o uprchlické vlně a jak postupovat v chování a dodržování zákonů od samotných uprchlíků.


Související novinky (1)

Knižní novinky (5. týden)

28.01.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Omega: jak nalézt vnitřní bohatství v seznamech

v Přečtených4x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Ruediger Dahlke
německá, 1951
Veit Lindau
německá, 1969