On, a žádný jiný přehled
Katherine O'Neal
Napínavý milostný příběh se odehrává v prostředí londýnské společenské smetánky. Když Kitty Fontainová proniká do přepychových sídel londýnských aristokratů, hledá v nich jen jedinou cennost: Krev Indie, vzácný rubín, jehož pomocí hodlá zachránit život svého otce. Jenže po stejném klenotu touží i troufalý a chladnokrevný lupič zvaný Tygr. Jakmile se tito rivalové při jedné loupežné výpravě setkají, Kitty omámí Tygrovo kouzlo. Je jí jasné, že jejich setkání není poslední. Navíc si začíná klást otázku, jestli tento muž není spojen s její trýznivou minulostí v Indii. Osud a vzácný rubín dvojici opět svede dohromady a zavede ji na riskantní, nejistou pouť, při níž je mnohokrát v sázce život, ale nebezpečí hrozí také jejich srdcím a duším i klíčící vášni a lásce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , OldagOriginální název:
My One and Only, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize On, a žádný jiný. Přihlašte se a napište ho.
Moc krásný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.
Čtu hodně romantické knihy, ale tohle bylo děsivě děsivé. Hlavní hrdinové přežili neuvěřitelné věci! No, autorka má opravdu hodně bujnou fantazii, které občas chybí alespoň malý dotek skutečnosti.
Kniha On, a žádný jiný v seznamech
2005 | Moment překvapení: Láska v těžkých dobách / Její pán a učitel / Erotické déja vu |
2019 | Královna zlodějů |
2015 | On, a žádný jiný |
2013 | Umění svádět |
2001 | Psáno ve hvězdách |
Romantika, ale hlavně dobrodružství. O pár stránek méně by nevadilo. Ale i když to působilo neuvěřitelně byl to pěkný a zajímavý příběh.