On-line zoo přehled
Didi Drobna , Achmed Abdel-Salam
Pojďte se s námi podívat do neobyčejné zoo. V této zoologické zahradě není on-line pouze ředitelka Eliška, ale Internet zde používají i všechna zvířátka. Smartphony, tablety, PC i notebooky jsou součástí jejich každodenního života. Během své procházky po zoo ředitelka Eliška zjišťuje, jaké radosti i strasti mohou Internet a všechna elektronická zařízení způsobit. Bude Eliška schopna pomoci všem zvířátkům?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize On-line zoo. Přihlašte se a napište ho.
Forma e-kniha
Stejný příběh jako v předchozí knize Bezpečně online, akorát s více ilustracemi a krátkým textem.
Proč zoo potřebuje internet?
Tato chytrá věcička krom toho, že je důležitá pro kontakt s rodinou z velké dálky, dokáže poradit, poučí a zabaví se s ní nejen zvířata, ale také může být jak se říká špatným pánem. Eliška, která zoo řídí pomáhá zvířatům s různými problémy. Prostřednictvím postav a děje se mali čtenáři dozví jak správně objednat balíky nebo , že je dobré ověřit si s kým doopravdy mluvíme.
Toto je e-kniha, kterou jsem objevila díky DK. Příběh je krátký, srozumitelný a jak už bylo zmíněno v komentáři od milamarus, dá se využít hned dvakrát. Následná diskuze o daných nebezpečích může trvat déle než přečtení celého příběhu :)
Nové eknihy zdarma (duben)
08.04.2020
Nové eknihy zdarma (březen)
02.03.2020
Kniha On-line zoo v seznamech
I na tuto A-knihu jsem narazil zcela náhodně.
Zaujala mne její délka a tak jsem se ze zvědavosti zaposlouchal.
Velice mne zaujalo, jak jednoduše a přitom poučně se dá dětem podat chování n internetu. I když si myslím, že komunikace s rodinou či přáteli pouze prostřednictvím internetu osobní setkání nenahradí.