One Direction - Kdo jsme přehled
kolektiv autorů
Znáte nás naprosto dokonale, byli jste s námi při každém našem kroku. Toto je kniha o tom, jak se cítíme uvnitř světa One direction. Toto je kniha o tom, kdo jsme. Oficiální a autorizovaná autobiografie jedné z nejpopulárnějších skupin současnosti!
Literatura naučná Umění
Vydáno: 2015 , CooBooOriginální název:
One Direction: Who We Are: Our Official Autobiography, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize One Direction - Kdo jsme. Přihlašte se a napište ho.
Rozhodně nejlepší biografická kniha o 1D, po které můžete sáhnout! Vyloženě jsem se vcítila do každého ze členů kapely a procházela tak jejich příběhy a pocity. Teď si konečně připadám jako někdo, kdo má o sobě právo říct, že je opravdovým DIRECTIONEREM. Mohu jen doporučit, je fajn si doplnit znalosti o boys;)
Velice čtivá, zábavná a veselá kniha od skupiny 1D. Musím říct, že mě opravdu ohromili. Krásné fotografie, citáty, zajímavý popis jejich osoby z dětství, dospívání, X factoru, slávy, turné a zkušenosti s fanoušky. Je vidět, že si fanoušků váží.
Miluju je jako skupinu a i zvlášť.
Těším se, až si knihu koupím. :)
Kniha One Direction - Kdo jsme v seznamech
Moje já z roku 2014 by křičelo radostí, protože tato skupina mě provázela celým dětstvím. Jsem trošku pozadu, protože One Direction už nefungují, ale je to výborný návrat do minulosti. Jsem ráda, že jsem si tuhle knížku přečetla, víc mi přiblížila život kluků a dozvěděla jsem se i pár nových informací.