Jednou ranou přehled
ONE (p)
One-Punch Man série
1. díl >
K.O. první ranou. Saitama se stal až příliš silným, a i ty nejstrašlivější příšery poráží jediným úderem. Začíná legenda o nejsilnějším hrdinovi v těle obyčejného chlápka. Přinášíme dílo spojující v sobě šarm webového komiksu se skvělou profesionální kresbou. Dílo, které všednosti natrhne… triko.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou ranou. Přihlašte se a napište ho.
Klasická manga, která se nebere vážně s hrdinou se všedními problémy, které řeší všichni z nás. Saitama totiž není typický superhrdina, který by žil pro ochranu lidstva, vlastně to dělá jen pro zábavu:)
Celkově hodnotím průměrem, protože většina kapitol se dost scénaristicky opakovala, takže se příběh nikam nehnul
Velká výhoda mangy je humor. Opravdu mě moc baví. Jinak jsem Teda čekal něco víc. Téměř každá kapitola je o tom,že saitama řekne vtip a zabije monstrum. A pak další. Až ke konci,když se objevil Genos to vypadalo,že se začne něco dít.Určitě dám manze ještě šanci,ale zatím nic moc. 6/10
Knižní novinky (41. týden)
10.10.2021
Kniha Jednou ranou v seznamech
2021 | Jednou ranou |
2022 | Obří meteorit |
2021 | Tajemství síly |
2022 | Zvěsti |
2022 | Sláva poraženým |
Saitama, nebo jak mu s oblibou říkám, pan Vajíčko (k mému nepříliš velkému překvapení to opravdu kreslí podle vejce). To je postava, kterou si buď oblíbíte, nebo tu mangu (nebo anime) odložíte jako blbost.
Já udělal oboje. Nejprve jsem odkopl anime jako blbost a po nějaké době jsem se k tomu vrátil a hltal to jako velký fanda.