Opiju tě rohlíkem přehled

Opiju tě rohlíkem
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/4680/bmid_opiju-te-rohlikem-QNa-4680.jpg 4 415 415

V Opiju tě rohlíkem se můžeme poznat všichni – my nedokonalí. Hlavní hrdinka Zuzana svádí nikdy nekončící boj se svými slabostmi, zlozvyky a neřestmi, klade si předsevzetí, která nedodržuje, nechává se opíjet rohlíkem i životem. Kniha Opiju tě rohlíkem byla před lety kritiky přirovnávána k bestselleru Deník Bridget Jonesové nejen proto, že tyto romány vyšly takřka souběžně, ale zřejmě také proto, že svobodná „třicítka“ má prostě podobné starosti, ať žije kdekoliv na světě.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opiju tě rohlíkem. Přihlašte se a napište ho.

Radka1911
22.09.2024 5 z 5

Jako všechny knihy Simony Monyové které jsem dosud přečetla, je i Opiju tě rohlíkem nesmírně čtivě napsaná. Spisovatelka napsala průměrně jednu knihu ročně a s každou knihou si dala nesmírnou práci. O její smrti a jejím nešťastném manželství všichni víme, i o tom, že hlavní postavy v jejích knihách se navzájem lišily, ale "myšlenky byly její vlastní". Krásně se to četlo a myslím, že je to jedna z jejích pokud ne nejlepších, tak rozhodně lepších knih. Knížka není ani veselá a rozhodně to není červená knihovna, ale doporučuji k přečtení.

knihomolka.adel
22.06.2024 5 z 5

Simona Monyová patřila k autorkám, které jsem četla ještě jako náctiletá, a tohle byla jedna z knih, které se mi líbily nejvíc.

marcela3655
22.02.2024 3 z 5

Krásná oddychová kniha...tzv lážo plážo čtení..na relax dobrá

Kniha Opiju tě rohlíkem v seznamech

Simona Monyová (p)
česká, 1967 - 2011
2011  76%Srdceboly
2003  82%Tchyně a uzený...
2006  76%Sebemilenec
2005  81%Krotitelka snů