Opowieści o piesku i kotce: jak razem gospodarzyli i jeszcze o różnych innych rzeczach přehled

https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494037/bmid_opowiesci-o-piesku-i-kotce-jak-raze-woN-494037.png 5 2948 2948

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opowieści o piesku i kotce: jak razem gospodarzyli i jeszcze o różnych innych rzeczach. Přihlašte se a napište ho.

Hradčiatko
dnes 5 z 5

Poznáme ju všetci a trúfam si povedať, že miluje ju absolútna väčšina :) Knižočka plná priateľstva, dobrodružstva, láskavého humoru, krásneho jazyka a kúska poučenia. Naprieč generáciami očarúva, a to hovorí za všetko!

Filomena1961
19.01.2025 5 z 5

Kdo by neznal povídání o pejskovi a kočičce. Tu knížku si po přečtení zamiluje každé dítě a knížka tím, že je tak laskavá a milá, připoutá své čtenáře navždy. Vzpomínám, jak jsem se svou vnučkou pekla dort / dle pana Čapka / a běda, když jsem se spletla v ingrediencích. Problém byla husí hlava, ale vyřešili jsme obrázkem. Knížka je skvělá a zaslouží si víc jak pět hvězdiček.

Kanylka
09.01.2025 4.5 z 5

Prostě krása nesmírná

Kniha Opowieści o piesku i kotce: jak razem gospodarzyli i jeszcze o różnych innych rzeczach v seznamech

v Přečtených4 765x
v Mé knihovně966x