Opravdový muž - Cesta ke skutečné mužské síle přehled

Opravdový muž - Cesta ke skutečné mužské síle
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349343/mid_opravdovy-muz-cesta-ke-skutecne-muz-4Uf-349343.jpg 4 3 3

Mám všechno – skvělou práci, dobrý vztah i životní styl – tak proč jsem tak nespokojený a cítím se osamělý? Proč nejsem šťastnější ve svém osobním vztahu? Jak můžu víc dávat najevo svou mužskou sílu – aniž bych patřil mezi hlupáky, kterými všichni opovrhují? Robert Augustus Masters pomohl tisícům mužů zaměřit se na tyto problémy a pracovat na nich. Zjistil, že nejjednodušší řešení je naprosto jasné, přestože představuje velkou výzvu: je třeba čelit nezahojeným vnitřním ranám, pocitu hanby a všemu, co nás omezuje, a „naplno vyladit hlavu, srdce a odvahu“. V knize Opravdový muž nabízí tento známý psychoterapeut a odborník na mezilidské vztahy převratný a nesmírně hluboký pohled na otázku mužské síly a pocitu spokojenosti. Objasňuje, co je zapotřebí, aby si dospělý muž připadal dost silný, a zároveň byl citlivý a emocionálně vyspělý, dokázal žít tak, jak sám chce, a zvládal intimní vztahy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opravdový muž - Cesta ke skutečné mužské síle. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

Eridan
29.05.2024 5 z 5

Hodně inspirativní kniha. Při čtení jsem zažil neskutečné množství AHA! momentů. Myšlenky z ní jsem prakticky hned začal uplatňovat a každá další kapitola pro mě byla obohacením. Možná bych jen potřeboval podrobnější závěr.

Joges
28.01.2018 4 z 5

Autor a odborník na mezilidské vztahy zde nabízí pohled na otázku mužské síly. Objasňuje, co je zapotřebí, aby si muž připadal dostatečně silný, a zároveň byl emocionálně vyspělý; tolik citace z přebalu knihy. Popravdě rad a doporučení je v knize spousta, ale ne všechna doporučení mi sedla nebo mě zaujala. Právě množství kapitol však činí z knihy jakousi příručku, takže každý zájemce si tu něco najde. Já se například přiklonil k dlouhodobé výzvě:) Buďte asertivní, nikoli agresivní.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Opravdový muž - Cesta ke skutečné mužské síle v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x