Orlova kořist přehled
Simon Scarrow
Orlova kořist - audiokniha obsahující pátý díl historické románové série, jejímž autorem je Simon Scarrow. Čte Marek Holý. Quintus Licinius Cato #5 Uběhl již více než rok od okamžiku, kdy na britských březích přistála římská armáda. Barbarský vojevůdce Caratacus jim ale neustále znepříjemňuje život. Jenže mocný císař Claudius opravdu potřebuje v Británii dosáhnout vítězství, aby konečně upevnil svou vládu. Nadešel tedy čas, aby Římané své nepřátele nadobro přemohli. V předvečer bitvy centurioni Cato a Macro doufají, že se jejich pobyt na ostrově chýlí ke konci. Zasadí Caratacovi konečně rozhodný úder? Nebo na bitevním poli nedopadne vše podle plánu?... celý text
Literatura světová Historické romány
Vydáno: 2019 , Audioteka , BookmediaOriginální název:
The Eagle´s Prey, 2004
Interpreti: Marek Holý
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Orlova kořist. Přihlašte se a napište ho.
Díl mě bavil, tentokrat poslední dobrodružství v Británii a v příštím díle přesun do Říma
Za každou prohru musí být někdo potrestán. Tentokrát to padlo na Catona, vylosoval si smrt dekapitací. Macron je sesazen za neuposlechnutí rozkazu. Naši hrdinové se však umí dostat i z takových situací. Opět skvělé čtení.
Kniha Orlova kořist v seznamech
2010 | Pod znakem orla |
2011 | Orel na lovu |
2012 | Orlova kořist |
2010 | Vítězství orla |
2014 | Gladiátor |
Tak nevím zda tento díl nějak vybočuje z řady, nebo jsem se 5 knihou konečně začetl a přivykl na římská jména a chod centurií, ale toto mě neskutečně bavilo a stránky jen ubývaly. Tak nemohu za tako úžasný výkon dát míň než 5/5. Pro slabé povahy je zde scéna u které se mi trochu udělalo nevolno a vzpomněl jsem si na knihu Dívka od vedle.