Orosené vzpomínky aneb pohraničníci vzpomínají na službu k ochraně státních hranic Československa přehled
Stanislav Kábele
Zkušenosti velitelů pohraničních rot jsou hlubokou studnicí k poznání historie Pohraniční stráže a nefalšovaného života a činnosti pohraničních rot. Odpovědná a náročná práce velitele byla každodenním břemenem, s nímž si jen ti nejpřipravenější věděli vždy rady. Právě proto, že život na hranicích nebyl jednoduchý. Jejich vyprávění podnítilo vznik předložené publikace, která chce formou krátkých vesele i vážně sepsaných příběhů poodhalit ve své době utajovaný život pohraničníků v prvním sledu. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Orosené vzpomínky aneb pohraničníci vzpomínají na službu k ochraně státních hranic Československa. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Orosené vzpomínky aneb pohraničníci vzpomínají na službu k ochraně státních hranic Československa v seznamech
pohraničí pohraničníci ochrana státní hranice
2011 | Babice |
2012 | Orosené vzpomínky nestárnou aneb byli jsme ochránci státních hranic Československa |
2011 | Orosené vzpomínky aneb pohraničníci vzpomínají na službu k ochraně státních hranic Československa |
2013 | Arogance moci |
2014 | Zrcadlení paměti aneb člověk v proměnách času |