Osel Siprd přehled
Iva Gecková , Adam Drahokoupil
Jednou v noci se oslici Maye narodí malé oslátko. Brzy se ukáže, že je kouzelné, ale protože sudičky byly tak trochu poplety, jeho zázračné schopnosti převrátí život na farmě vzhůru nohama. To vše neujde pozornosti vychytralému sousedovi, který se rozhodne oslíka ukrást. Rozpoutá se velká záchranná akce…
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osel Siprd. Přihlašte se a napište ho.
Moc pěkná knížka, četla jsem s dcerami (2,5 a 4,5). Za mě je ideální pro děti tak 4-6 let, je vtipná, kapitoly jsou celkem krátké, takže je přečtete i s dítětem, které ještě nedrží pozornost. Z vlastní zkušenosti - nečtěte Siprda dětem ve vlaku. Nebo vám tam dítě může začít vykřikovat na celý vagón "osel siprd, osel siprd!". Ilustrace jsou krásné a časté, takže upoutají pozornost i mladšího čtenáře.
Nádherná knížka pro dětské čtenáře s překrásnými ilustracemi. Příběh o oslíku Siprdovi určitě pobaví a potěší a všichni si ji užijí.
Kniha Osel Siprd v seznamech
Pěkný příběh s krásnými ilustracemi. Kniha mě i děti bavila, ma vtip a ideálně dlouhé kapitoly.