Bikiny přehled

Bikiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129079/bikiny-129079.jpg 4 144 144

Reportér Ben Hawkins míří na Havaj, kde beze stopy zmizela půvabná supermodelka. Jeho profesionální instinkt mu napovídá, že půjde o velkou kauzu. Vyšetřování postupuje snadněji, než doufal – a jeho kontaktuje přímo únosce, sériový vrah! Má Ben přistoupit na zločincovu hru a upsat duši ďáblu?

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress

Bikini, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bikiny. Přihlašte se a napište ho.

Mike99
24.06.2024 4 z 5

Byla to jízda, při čtení jsem se zamýšlel, zda by to bylo možné i v reálu. Asi jo, ale řekl bych, že by na něho přišli asi dříve ... závěr byl moc zkrácený, ten mi tam neseděl. Z mého pohledu vrah utekl, neboť větu: "Jsou všichni spokojeni?" mohl říci jenom Henri. :-)

janina66
09.11.2022 4 z 5

Na začátku knihy dost drsné vraždy.
Když potom Henri chce po Benovi, aby napsal o něm knihu, teprve děj začíná pořádně gradovat. Ale setkání Bena s holanďanem, vlastně nevíme co je pravda ve vyprávění Henriho.
Pro mě je konec tak trochu otevřeně nedokončený.
Stále u mě vede kniha Oko za oko.

danny_21
12.01.2022 3 z 5

První společné setkání s plodným Pattersonem zůstalo tak nějak na půl cesty. Solidní námět na zakázku vraždícího playboye pro uspkojení potřeb bohatých, nudících se zhýralců v mých očích pokazil autor vložením postavy škrabálka / ex-policisty, prapodivným pohnutkám a motivací vraha k sepsání knihy a naprosto odfláknutého, slátaného konce. Dnes snad stačí pár krvavějích popisů, aby měla kniha 84 % jako u Cartera ? - No při zavření všech očí dávám průměr, ale fakt o fous - 50 %

Kniha Bikiny v seznamech

Autoři knihy