Zakletá země přehled

Zakletá země
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/1075/zakleta-zeme-1075.jpg 4 232 232

Ostrov tří sester série

Ripley Toddová, která na ostrově Tří sester pracuje jako zástupkyně šerifa, je temperamentní žena, která si vždy zakládala na vlastní praktičnosti a smyslu pro realitu. Proto stále odmítá důkazy o svých magických schopnostech. Ale pak ji začne děsit opakující se věštecký sen a Ripley tuší blížící se hrozbu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Heaven and Earth, 2001

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zakletá země. Přihlašte se a napište ho.

KatieKuli
15.03.2025 4 z 5

Druhý díl je oproti prvnímu postavený na magii a je temnější. Ripley svou podstatu odmítá. Vyžaduje, aby vše bylo jednoznačně dané. Důležitá je pro ni spravedlnost, i proto je zástupkyní šerifa. Po událostech prvního dílu i ona cítí, že se blíží temnota a zlo. Raději cítí vztek než strach. Přesto stále blokuje své schopnosti a nechce se jimi zabývat. Jaké rozhořčení u ní pak způsobí MacAllister Booke, vědec zaměřený na paranormální jevy, který touží zkoumat ostrov Tří sester? Mac je její opak, klidný, racionální a zároveň chaotický, a plave líp než Ripley, a to už něco znamená :-)

Zelený.úval
30.10.2022 5 z 5

Kniha byla fajn, ale za mě o něco slabší než první díl. Nebavilo mě, jak kolem sebe kroužily Mia a Ripley s tím, že dlouho trvalo, než se v knize objevilo, co se mezi nimi dříve stalo.

Aranel15
01.10.2022 4 z 5

Druhý díl hodnotím jako zdařilejší než první. Hlavně závěrečná část byla lépe rozpracovaná.

Kniha Zakletá země v seznamech

v Mé knihovně153x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)