Zmije přehled
Bex Hogan
Ostrovy bouře a utrpení série
1. díl >
Sedmnáctiletá Marianne se jednoho dne má stát Zmijí, ochránkyní Dvanácti ostrovů. Ale úřadující Zmije jí stojí v cestě. Zkažený muž bez špetky slitování se plaví po mořích na své válečné lodi, beztrestně zabíjí a za sebou nechává jen bolest a utrpení. Je jedním z nejnebezpečnějších lidí v celém oceánu… a je také Mariannin otec. Narodila se, aby chránila ostrovy. Může za ně ale bojovat, když by to znamenalo, že ztratí svou rodinu, domov, chlapce, kterého miluje – a možná i vlastní život? Statečná hrdinka. Nemožné rozhodnutí. Epická fantasy trilogie na divokých vlnách.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , CooBooOriginální název:
Viper, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmije. Přihlašte se a napište ho.
Tahle kniha byla naprostá bomba, moc se mi líbila a i ten děj, líbilo se mi to, jak se hlavní postavy k sobě chovali a z takové ubrečené holky se stéla konečně hrdinka, která se nebála se za sebe postavit a zabíjet.
Tohle byl pro mě jeden z nejvíc našláplých příběhů od začátku až do konce. Dělo se toho tolik a já hořela nedočkavostí jak to dopadne. Líbí se mi napětí mezi Marianne a Bronem, úplně s nimi prožívám tu nenávist, spalující vášeň a lásku. Příběh silných přátelství. Těším se na druhý díl a snad se dočkáme překladu třetího.
Knižní novinky (36. týden)
01.09.2019
Kniha Zmije v seznamech
Tato kniha mě bavila od začátku až do konce. Postavy byly skvěle napsané, měly nějaký prostor a vývoj, nezůstávaly na jednom místě.
Autorka dokonce v některých rozhodnutích dokázala překvapit.