Ostrý střih přehled
Sandra Brown
Mitchell a společníci série
1. díl >
Mrazivý příběh, ve kterém je vše jinak, než se zdá. Když je milionář Paul Wheeler zavražděn ve výtahu plném lidí, jeho krásná milenka Julie má jasno v tom, kdo za tím stojí – Wheelerův podivínský synovec Creighton. Právník Derek Mitchell se na něj tedy zaměří a stejně jako Julii mu na něm něco nesedí. Proč ho tak fascinují filmové krváky a béčkové horory? Jsou na stopě vrahovi, který se snaží převést nejkrvavější scény stříbrného plátna ve skutečnost? A kdo dostane hlavní roli příště? V legendárním thrilleru Sandry Brown není jisté nic – dokonce ani happy end...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
Smash Cut, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostrý střih. Přihlašte se a napište ho.
Lehký thriller, od samého počátku propletený tajemstvím. I když tentokráte autorka v knize odhalila, čtenářům, šílence dříve. Zločin, romantika, napětí, to vše tato kniha nabízí.
Mírně děsivý thriller o krásné podezřelé a mladém psychopatovi. Těšila jsem se na více zapeklitý konec, ale jinak se mi kniha líbila.
Sokolník, Lesk soumraku a další knižní novinky (7. týden)
12.02.2023
„Zlomit srdce není zločin. Když se spojíš s ďáblem , už se musíš vždy dívat přes rameno.“
Kniha Ostrý střih v seznamech
láska thrillery pro ženy psychopati, sociopati
Bomba! To se krásně četlo,jedním dechem. Možná čtenář tuší,co se děje,ale nenechte se mýlit... I když se zdá,že všechno víte,nevíte nic. Do posledního detailu promyšlený děj se zápletkou a ukončením. Sandra Brown to umí,pokud někoho zklamala nějakou knihou,musí zkusit další,protože za to určitě stojí si od ní přečíst více knih. Moje doporučení!