Osvobození duše přehled
Robert E. Detzler
Osvobození duše je vaším průvodcem k postupnému vyčištění negativních vzorů vašeho života. Tato úspěšná kniha vám spolu s jednoduchými nástroji poskytne vše, co potřebujete: komunikaci s vaším Vyšším Já, zkoumání minulých životů, odhalení vašich duševních partnerů a duchovního původu, přeprogramování vašeho života pro lásku, radost a duchovní účel.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2018 , AnagOriginální název:
Soul re-creation
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osvobození duše. Přihlašte se a napište ho.
Souhrn pro práci s metodou SRT, byla mi doporučena jako součást duchovní práce na sobě a rozhodně v tomhle směru má co dát a naučit.
Kniha je průvodcem metodou SRT, čili práci s kyvadlem včetně praktických tabulek. Autor využívá své vlastní poznatky z komunikace se svým Vyšším já a dopodrobna seznamuje se svým viděním člověka jako duchovní bytosti, která má spoustu vrstev. V knize jsou tyto vrstvy velmi podrobně rozebrány, což pro ty, co se konkrétně touto metodou nechtějí zabývat, činí knihu méně čtivou až otravnou. Dále dopodrobna vyjmenovává všechny možné nánosy z minulých i současných životů a zdůrazňuje nutnost tyto nánosy vyčistit, k čemuž má právě metoda SRT sloužit. Zmiňuje vždy konkrétní kazuistiky, jejichž obsah se ale jen více méně stále opakuje. Dle autora jen díky vyčištění touto metodou můžeme odblokovat negativní energie a uvolnit svůj potenciál pro duchovní růst a osvobodit tak svou duši na své cestě zpět z temnoty za Světlem.
Kniha Osvobození duše v seznamech
minulé životy spiritualita rozvoj osobnosti, osobní rozvoj duchovní rozvoj esoterismus, ezoterika
Přečetla jsem 3 strany a měla jsem pocit, že čtu testament nějaký sekty. Prodáno někomu, kdo to ocení.