Otcova oběť přehled

Otcova oběť
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516133/bmid_otcova-obet-yh5-516133.jpeg 4 77 77

Po přijetí poplašného volání nalézá policie muže potřísněného krví a nůž s otisky prstů vedle těla jeho manželky v chatě v metropolitní oblasti Madridu O rok později se na policii přihlásí starý muž a tvrdí, že byl únoscem tří pohřešovaných osob: obhájce jeho syna, soudce, který ho odsoudil, a mladého studenta, který proti němu svědčil. Je přesvědčen, že byli všichni tři podplaceni, a ujišťuje policii, že každý týden jeden z nich zemře, až dokud nebude zatčen skutečný vrah jeho snachy a syn nebude propuštěn. Inspektorka Indira Ramosová, jejíž etika je stejně neochvějná jako její fóbie z mikrobů, má jen tři týdny na vyřešení případu, než „dobrý otec“ uskuteční svůj hrůzostrašný plán. Dobrý otec zahajuje strhující knižní sérii o inspektorce Ramosové.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

El buen padre


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otcova oběť. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (29)

vklaskova
29.07.2024 4 z 5

Kniha se moc dobře čte. Pěkně psané. Zajímavý a odvážný tah napsat hlavní postavu jako nesympatickou. Většinou se čtenář s vyšetřovatelem nějak ztotožní, souhlasí s ním, je mu sympatický....tady určitě ne Vadilo mi tam (ale to je otázka překladu) neustálé používání slova "mlasknout" v úplně zbytečných situacích.

HH77
14.07.2024 5 z 5

Hodně napínavý pribeh, který se četl velmi rychle. Ze začátku jsem se ztrácela a tapala v tom, kde dej zrovna probíhá, ale nakonec jsem se zorientovala. Chvílemi jsem zvažovala, že uberu hvezdicku právě za tu neprehlednost v ději, ale nakonec to vše do sebe tak nějak zapadlo, že dávám plný počet hvězdiček. A konec ukázal, že od začátku je vše trochu jinak než se zdá.


Hella
29.05.2024 4 z 5

Inspektorka mi sice k srdci příliš nepřirostla, ale jinak je příběh skvělý a na konci ještě skvělejší. Doporučuji, čte se to samo. (DK aktuálně: 88%).

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)

09.04.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Otcova oběť v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených85x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst97x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Santiago Díaz
španělská, 1971
2023  88%Otcova oběť
Skrýt reklamy