Otevřené dveře přehled
Beryl Matthews
Po celý svůj krátký život má jedenáctiletá Rose Websterová zavřené dveře do přívětivějšího světa. Vyrůstá v chudinské čtvrti v Londýně se sourozenci, jejichž násilí se snaží vyhýbat, a s věčně opilým otcem. Pěstuje si neuhasitelnou žízeň po vědění a přesvědčení, že ona a všichni, které miluje, si zaslouží lepší život. Všechno, co Rose má, je bystrá mysl a vůle přežít. Dokáže si otevřít dveře a uchopit příležitost být „někým“? Příběh plný lásky, tepla a humoru o dívce se spoustou kuráže a vášně a jejím boji za lepší život.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , BránaOriginální název:
The Open Door, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otevřené dveře. Přihlašte se a napište ho.
Rose byla vekmi pracovité,pilné a hodné děvče. V živoťě si musela vše dost tvrdě vybojovat. Její zatvrzelost ji málem připraví i o osudovou lásku,tak trochu červená knihovna. Ale jinak se mi kniha četla docela dobře.
Nedocteno. Styl psani, vyjadrovani postavy...pribeh se uz od pocatku vlekl, nic se nedelo
Kniha Otevřené dveře v seznamech
Knihu jsem brala naslepo v knihovně (vždy tak nějakou beru) a byla příjemným překvapením. Milý příběh, čtivě napsáno, není úplně na opakované čtení, ale na oddychovější požitek ideál.