Otrokyně Hlubokého hrdla přehled

Otrokyně Hlubokého hrdla
https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75548/bmid_otrokyne-hlubokeho-hrdla-oAi-75548.jpg 4 43 43

Vzpomínky pornoherečky Lindy Lovelace. Jméno Lindy Lovelace se stalo pojmem v roce 1972, kdy natočila film Deep Throat (Hluboké hrdlo), který se stal prvním pornografickým filmem určeným pro mainstreamové publikum. Přesto, že herečka před publikem slavila fenomenální úspěch, v zákulisí trpěla nevýslovným mučením a zneužíváním. Tento svůj příběh ze zákulisí pornografického byznysu, o hledání štěstí a vůli přežít předkládá čtenářům v syrové a autentické podobě. Ovšem není to jen příběh smutný. Odhaluje sice temné skutečnosti o zákulisí Hlubokého hrdla a jeho hvězdě, ale je především o vítězné cestě za štěstím.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , XYZ (ČR)

Ordeal, 1980

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otrokyně Hlubokého hrdla. Přihlašte se a napište ho.

Česneksmedem
09.01.2025 4 z 5

„Česneku, nestahovalo se ti hrdlo studem, že čteš takovou hluboce pokleslou literaturu?“, zeptalo se Svědomí.
„Ano, hluboce jsem se styděl, ale když ten název zněl tak zajímavě!“, pípnul Česnek.
„A líbilo se ti to?“, zajímalo Svědomí.
„Bylo to takové trochu jednotvárné, a občas i poněkud smutné.“, konstatoval Česnek.

addzrma
09.05.2023 5 z 5

Kniha se velmi dobře čte. Nicméně doporučuji nejprve vidět daný porno film a pár rozhovoru s Lindou . Uděláte si více náhledu.
Většina lidi po přečtení knihy si řekne , jaktoze Linda , tak dlouho byla v tomto odvětví , když to nesnášela ? Ono pokud potkáte manipulátora a psychopata , tak oběť , natož nezkušená a trochu naivní lehce podlehne a drží ji strach.
Ke konci to i Linda zmiňuje .
Jestli je vše pravda to ví jenom ona sama . Nicméně ukázka toho , že tento byznys není pro každého a kolik psychopatu se tam pohybuje.

Gordonlord
05.11.2022 5 z 5

Neuvěřitelně návyková kniha.

Je to nejen hluboká sonda do prvotní historie natáčení pornografie, ale i hodně silná výpověď o tom, kam se až může dostat duševní zotročování v rukou naprostého magora.

Kniha Otrokyně Hlubokého hrdla v seznamech

v Mé knihovně72x