Čokoláda přehled
kolektiv autorů
Ottova kuchařka série
< 2. díl >
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie .
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2005 , J. Otto - Ottovo nakladatelstvíOriginální název:
Lilliput - Cook book series
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čokoláda. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Čokoláda v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 2x |
Už len kvôli receptu na čokoládovú zmrzlinu stálo za to knihu kúpiť.