Ovládněte svůj mozek přehled
Libor Činka
Autor knihy nabízí cenné know-how, s jehož pomocí studenti překonají problémy při učení a získají dokonalý domácí výukový nástroj pro cizí jazyky. Pomocí užitečných technik pro trénink paměti si snadno zapamatujete desítky údajů, které mohou být klíčové pro vaši profesi. Naučíte se nezapomínat, co všechno jste chtěli říci a vyřídit při obchodním jednání. Naučíte se číst neuvěřitelně rychle a přesto si pamatovat lépe.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ovládněte svůj mozek. Přihlašte se a napište ho.
Nedočetl jsem to. Autor má úžasnou schopnost pořád fabulovat a skoro nic neříct.
Dobrý den, musím se s Vámi podělit také o špatnou zkušenost tohoto rádoby spisovatele, psychologa atd.… za což se pán v knížce považuje. Koupil jsem si knihu Libor Čínka Ovládni svůj mozek. Bohužel to byla chyba, ale celku cenná, jelikož už od tohoto autora si nic nekoupím. V knize a v každé kapitole se vychvaloval a nadával na školský systém. Co mě zaráželo tak opravdu v každé kapitole... sic má pravdu, ale kapku mi přišlo, že už neví co psát a tak jen natahoval stránky. V knize nevyli žádné techniky na paměť, co by za něco stály jen zkopírovaná omáčka s jiným kořením to vše podáno v arogantním vydaní = Libor Čínka. Takže kdo nechce vyhodit svoje peníze, nedoporučuji tohoto autora.
Kniha Ovládněte svůj mozek v seznamech
2012 | Ovládněte svůj mozek |
2015 | Anglická gramatika bezbolestně i pro blondýnky |
2005 | Magická němčina |
2007 | Magická angličtina EXTRA |
Tak tohle je opravdu ztráta času, nedoporučuju ani začínat. Autor začíná knihu rozvláčnou kapitolou, jak knihu přečíst za hodinu... Dám vám radu, jak by se to dalo přečíst za 5 minut. Veškeré rady z knihy, by se vešly na 2 A4. Takový textový balast jsem dlouho neviděla. Rady, které si vzájemně odporovaly na dvou stranách od sebe... Kdyby tam nebyly zajímavé tipy na mnemotechnické pomůcky, kniha by skončila v kategorii Odpad!