Oživovateľ přehled

Oživovateľ
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193582/ozivovatel-193582.jpg 4 217 217

Oživovatel série

1. díl

Oživovatelia majú schopnosť prebudiť nedávno zosnulých, aby vypovedali o svojej smrti. Dvanásť rokov po prvom úspešnom oživení ich verejnosť konečne ako-tak prijíma. Výpovede mŕtvych sa začínajú akceptovať v procesoch. Súdne oživovanie sa stáva bežnou súčasťou policajného vyšetrovania. V Spojených štátoch oživovatelia patria do právomoci Súdnej oživovateľskej služby. Jonah Miller je aj napriek svojej problematickej minulosti jedným z najlepších oživovateľov. Pri oživení obete brutálnej vraždy sa stretne s čímsi desivým. Niečo ho sleduje. Čaká. Striehne. Nadriadení ho uisťujú, že ide len o výplod jeho fantázie a dôsledok stresu. On sám o tom pochybuje. Potom zavraždia Daniela Harkera, novinára, ktorý ako prvý dostal oživenie do povedomia širokej verejnosti. Jonah sa chtiac-nechtiac zapája do vyšetrovania. Spolu s Harkerovou dcérou Annabel sa zúfalo pokúšajú odhaliť vinníkov a postaviť ich pred súd. Čoskoro sa im však postavia do cesty dávno zabudnuté pravdy. Spochybnia všetko, čo Jonah vyznáva, a hrozia zničením celého ľudstva, ak ich včas nezastaví...... celý text

Romány Thrillery Fantasy
Vydáno: , Ikar (SK)

Revival, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Oživovateľ. Přihlašte se a napište ho.

.Tera.
27.03.2024

Nápad super, ale to je tak vše. Kniha není ani napínavá ani strašidelná. Snažila jsem se pokračovat ve čtení, ale musela jsem se vyloženě nutit a vždycky to dopadlo ztrátou pozornosti. Pořád dokola se popisují nepodstatné situace, děj se nikam neposouva a celkově mi asi autorův styl psaní moc nesedl. Škoda, protože z nápadu se toho dalo vytřískat hodně.

LucYfer666
19.03.2024 5 z 5

Vynikající nápad, skvělé zpracování, věrohodnost, hutnost a svižnost - vše ve velmi příjemné rovnováze. Přál bych si, aby autor napsal víc podobných knih.

ja.kordo
20.06.2023 3 z 5

Zaujímavé čítanie - taktiež dosť napínavé - ktoré v mojich očiach ťahá dole nie práve vydarený záver (ale tiež nie vyslovene zlý). Určite by som však odporučil, ak vás zaujala čo i len základná premisa, ktorá je podľa mňa dosť fascinujúca.

Kniha Oživovateľ v seznamech

2014  71%Oživovatel