Zeb přehled
Jay Crownover
Označení muži série
Atraktivní příběh dvou povahově i společensky rozdílných a vyhraněných osobností je vyprávěn na pozadí současné americké reality. Někdy se stane, že vás opravdový hrdina nechá, abyste se zachránili sami. Snad nelze najít rozdílnější osobnosti, než je Sayer Coleová a Zeb Fuller. Ona, advokátka z vyšších společenských vrstev, jež tráví své dny s klienty v kanceláři nebo soudní síni, on, samorost, který se živí rukama a stačil už projít i vězením. Nic z toho však Zeba neodradí, aby od chvíle, kdy elegantní blondýnku poprvé uviděl, po ní netoužil – dokonce i tehdy, když se zdá, že rezervovaná advokátka je vůči jeho zájmu netečná. Sayer je přesvědčená, že tak tvrdý a atraktivní muž jako Zeb nemůže stát o uhlazenou a citově zdrženlivou ženu, ačkoliv jí něco říká, že právě tento člověk by mohl konečně rozpustit led jejího zevnějšku a vnést do jejího života novou vášeň. Když pak za ní Zeb přijde s žádostí o profesní pomoc, cítí zároveň úlevu i zklamání, že nedostane šanci poznat, jak skvělý by mohl být. Ale poté, co spojí své síly při nápravě zla a zachrání jistou rodinu, střet ohně a ledu už nelze ignorovat.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zeb. Přihlašte se a napište ho.
Já prostě ty kluky potetovaný miluju.Na Zeba jsem se těšila a jsem úplně paf,bylo víc než skvělý, nádherný a jsem dojatá.Tak snad se naše rodina ,, označených "bude rozrůstat a bude ještě hodně příběhů s nimi,stejně úchvatných jako je tenhle
Tahle série o potetovaných mladících se mi dostala pod kůži. Každý z dílů má něco do sebe. Minulost není ideální, ale všichni mají neskutečně velké srdce. S každým dalším dílem se vždy dozvídáme, jak jejich životy plují dál, přichází na svět další generace. Těším se na díl.
Tiše jsem zaklel a sklonil se, abych jí mohl položit tvář na temeno hlavy. "Miluji tě, Sayer, a můj syn tě taky miluje. Jestli to uděláš, jestli nám dáš klíč a pustíš nás dovnitř, pak musíš být připravená na to, že zůstaneme. Nedovolím, aby Hyde miloval někoho dalšího, kdo by ho mohl opustit, tedy pokud tomu jsem schopen zabránit."
Vychází Čtenářský diář 2023, Sváděj mě a další knižní novinky (35. týden)
28.08.2022
Kniha Zeb v seznamech
Předchozí díly jsem četla už před nějakou dobou a líbily se mi, Hlavně Rule, Nash A Rowdy. Nepamatuju si, že bych je vnímala takhle. Asou to asi začalo.
Zeb byl docela dobrej, ale ona mě štvala.
U knihy jsem se musela přemlouvat do čtení, spoustu odstavců jsem cca od půlky přeskakovala. Chápu, že to musí autorka nějak rozvést a natáhnout, ale ty jejich myšlenky na půl nebo třeba i celou stránku... moc zdlouhavé a hlavně téměř pořád se opakují.
A to, že si i po prvním sexu ještě jakou dobu vykali?? To néé. :D
Ted přemýšlím, jestli se vůbec pustím do dalších dílů.