Pád "diamantové princezny" přehled
Ladislav Šťastný
V lese nedaleko města byla nalezena mrtvá žena. Pátrání rozjíždí poručík Moravec se svou skupinou vyšetřovatelů.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pád "diamantové princezny". Přihlašte se a napište ho.
Byl to takový průměrný příběh. Docela to šlo, ale řekl bych, že v té době vycházely i daleko lepší krimi v nakladatelství Magnet.
Jako východisko z nudy dobrý. Četla jsem teď a šlo to, i když to bylo z hlubokýho totáče , jen si čtenář musí vynechat to soudruhování (které bylo poplatné době).
Kniha Pád "diamantové princezny" v seznamech
vraždy české detektivky a krimi
1979 | Pád "diamantové princezny" |
1977 | Za stolem seděla smrt |
1991 | Rozsudek vynese vrah |
Na rovinu - čekala jsem to horší. :-) Ale je to taková jednohubka, přímý tah na branku. Žádný osobní rozhovor od vyšetřovatelů nečekejte. Žádné hovory o fotbale, ženských, dopravní situaci, počasí - teda pokud se to zrovna netýkalo případu. Žádné veletoče o 720°, jak to dělá třeba Deaver, prostě máme podezřelého a teď, jak na něj?
Zas na druhou stranu, na to, jak je to jednoduché, mi tam přišlo nějak moc postav, docela jsem se ztrácel, kdo je z Prahy, kdo z jižních Čech, kdo má jakou hodnost... Což se mi o "složitějších" thrillerů většinou nestává.