Darker přehled

Darker
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392068/bmid_darker-RvR-392068.jpg 4 453 453

Päťdesiat odtieňov temnoty očami Christiana Greya. PREŽITE EŠTE RAZ VÁŠNIVÝ PRÍBEH PÄŤDESIATICH ODTIEŇOV TEMNOTY, TENTORAZ Z POHĽADU CHRISTIANA GREYA, VYROZPRÁVANÉHO JEHO VLASTNÝMI SLOVAMI. VNIKNITE DO JEHO UTRÁPENEJ DUŠE, JEHO MYŠLIENOK I SNOV. E L James sa vracia do sveta Päťdesiatich odtieňov, odkrýva ďalšie pikantnosti a úskalia tohto ľúbostného príbehu, ktorý nadchýna milióny čitateľov na celej zemeguli. ICH OHNIVÁ, ŠTEKLIVÁ AFÉRA sa skončila zlomenými srdcami a vzájomným obviňovaním, no Christian Grey je načisto posadnutý Anastasiou Steelovou a nedokáže na ňu zabudnúť. Aby ju získal späť, rozhodne sa potlačiť svoje najtemnejšie túžby i potrebu riadiť druhých, a ľúbiť Anu tak, ako si to želá ona. Lenže trauma z detstva ho naďalej sužuje. Okrem toho vysvitne, že Anin intrigánsky šéf Jack Hyde ju chce pre seba. Dokáže Christianov dôverník a terapeut Dr. Flynn pomôcť svojmu klientovi čeliť démonom, s ktorými zápasí? Alebo ho panovačná povaha Eleny, ktorá Christiana kedysi zviedla, a chorobná oddanosť Leily, jeho bývalej subky, stiahnu späť do minulosti? Ak aj Christian opätovne získa Aninu priazeň, môže niekto s takou čiernou a boľavou dušou, ako je tá jeho, dúfať, že si ju udrží?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Darker: Fifty Shades Darker as Told by Christian, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Darker. Přihlašte se a napište ho.

DeKo1996
včera 5 z 5

Příběh 50 odstínů pohledem Christiana se mi líbil. Bylo zajímavé číst, jak to vše viděl a vnímal on.

Eva_Skala99
16.06.2024 5 z 5

Další díl opět nezklamal! Nebyla jsem z něj nadšená jako z Greye, ale rozhodně i tento díl z pohledu Christiana stojí za to číst. Doporučuji!

Michelle13
13.06.2024 5 z 5

Tuhle sérii mám hrozně ráda. Mohla bych ji číst pořád a vždycky si u ní odpočinu a zrelaxuju. Máme zde druhý díl z pohledu Christiana Greye. Pokud jste fanouškem této série, nebudete zklamáni. Autorka nám nabízí hlubší a temnější pohled na milostný příběh, který vás pohltí a uchvátí.

Jelikož tu máme příběh, který je vyprávěn z perspektivy Christiana Greye, což přináší nový a fascinující rozměr celému ději. S Christianem prožíváte každou vteřinu jeho zmučených myšlenek, úvah a snů. Je to neuvěřitelně intimní zážitek, který vám umožní pochopit jeho pocity a motivace na mnohem hlubší úrovni.

Jedním z největších kladů tohoto příběhu je, jak autorka vykresluje vnitřní boj Christiana mezi jeho temnými touhami a upřímnou láskou k Anastasii. S každou stránkou cítíte jeho odhodlání potlačit své zvracené touhy a potřebu absolutní kontroly, aby mohl milovat Anu tak, jak si zaslouží. Jeho cesta k sebereflexi a změně je inspirativní a dojemná.

Postavy jsou vykresleny s hloubkou a komplexností. Zvlášť Christian je tu vykreslen s velkou citlivostí a detailností. Jeho hrůzy z dětství a jejich dopad na jeho současný život dodávají příběhu intenzivní emocionalitu. Také vedlejší postavy, jako je doktor Flynn, Elena a Leila, přinášejí do příběhu napětí a dynamiku. Napětí mezi Christianem a Anou je elektrizující a jejich vztah prochází mnoha zkouškami. Máme tu spalující a smyslný poměr, který je plný vášní, ale také hlubokého žáků a výčitek. Věřím, že se od stránek neodtrhnete.

Kniha Darker v seznamech