Päťdesiat odtieňov sivej přehled
E. L. James (p)
![Päťdesiat odtieňov sivej Päťdesiat odtieňov sivej](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281519/bmid_patdesiat-odtienov-sivej-filmove-vy-T4h-281519.jpg?v=1539035435)
Fifty Shades série
1. díl >
Strhujúci erotický román o temných túžbach v každom z nás… Keď sa dvadsaťdvaročná študentka literatúry Anastasia vydáva na pohovor s mladým podnikateľom Christianom Greyom, netuší, že stretne muža, ktorý jej zmení život i hodnoty. Christian je pekný, múdry a... tajomný. Naivná a nevinná Anastasia si začína uvedomovať, že aj napriek jeho ukrývaným tajomstvám začína ním byť úplne posadnutá. Ale ani Christian nie je voči jej kráse, šarmu a charakteru imúnny a pripúšťa, že on po nej túži tiež – avšak za vlastných, špecifických podmienok...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , XYZ (CZ)Originální název:
Fifty Shades of Grey, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Päťdesiat odtieňov sivej. Přihlašte se a napište ho.
![andrii24 andrii24](https://www.databazeknih.cz/img/users/74_/74276/m_andrii24-eEv.jpg?v=1578578120)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Dostala nabídku od Mistra. Dospět. Pod jeho štětcem - rozprašovačem rozkoší v mokka. Z dívky v myším paletu, v myšlenku na dámu s karmínovým korzetem. Ale sednou jí, svede za spuštěnými markýzami, polohy touhy desadeovské komnaty?
![Capek77 Capek77](https://www.databazeknih.cz/img/users/48_/487622/m_capek77.jpg?v=1738567827)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Záleží na pohledu čtenáře, v jakém rozpoložení ji čte, co má za sebou a především, co má odžito. Četla jsem jí před osmi lety po dlouhé době čtenářské odmlky a zhltla jí za dva dny. Kniha je velmi dobrá, jen film se moc nepovedl...
Prodeje trilogie Padesát odstínů překročily hranici půl milionu výtisků
11.02.2015
Připravované knižní novinky (25. - 31. 1.)
24.01.2015
Tři stovky lidí přišly večer pro Padesát odstínů temnoty
25.01.2013
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Ocenění knihy (3)
British Book Awards
(Popular Fiction Book of the Year)
British Book Awards
(Book of the Year)
Kniha roku Databazeknih.cz
(Kniha roku)
Kniha Päťdesiat odtieňov sivej v seznamech
v Přečtených | 13 891x |
v Mé knihovně | 2 007x |
sex peníze pro ženy zfilmováno milostné romány erotika sexuální násilí bohatství sexualita manipulace (psychologie) BDSM orální sex sexuální fantazie sexuální úchylky, deviace penis sexuální vztahyAutorovy další knížky
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2013 | ![]() |
2016 | ![]() |
2019 | ![]() |
Nech si hovorí, kto chce, čo chce, ostane mi v spomienkach ako prvá otvorene erotická séria, o ktorej som počula a ktorú som čítala :) Som z inej doby, opatrne sme v knižnici požičiavali aj tie romantické, kde bola nejaká tá posteľová scéna, veď čo by na to povedala mama (a si píšte, že v malom meste by jej to teta knihovníčka zaraz doniesla). Z tohto by mama (aspoň moja teda) upadla do mdlôb, nepochybne. Tým pádom, samozrejme, že som bola zvedavá a požičala si od kamarátky - už ako vydatá a "svetaskúsená", no... zostanem ja nafurt vanilkovou romantičkou, ale také zlé to nebolo ;) Nejak si aj po xx rokoch spomeniem na to, keď kupujem lepiacu pásku.