Pamätné leto přehled
Ann Maxwell
Raine Smithová se chystá účastnit se letní olympiády jako jezdkyně amerického týmu. Její otec je šéfem vládního protiteroristického oddělení. Vzhledem ke své práci zmeškal spoustu událostí v Rainině životě, a proto se rozhodne, že tentokráte si závod jejího života nenechá ujít. Protože je ale hledaným cílem pro teroristy, je potřeba zajistit ochranu jak jemu, tak rodině a samotné Raine. Do její blízkosti se dostává agent jménem Cord Elliot, který má dohlížet na její bezpečnost. Mezi ním a Raine vzniká nebezpečná přitažlivost, ale zároveň mezi nimi stojí jeho nebezpečná práce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , RemediumOriginální název:
Remember summer, 1984
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pamätné leto. Přihlašte se a napište ho.
Příběh z koňského sedla je i nebezpečný sport, hlavně když někdo nechce aby Raine vyhrála v závodech. Romantika s detektivní zápletkou je opět plná napětí a to se m i líbí. Lowell prostě umí tu atmosféru, kdy se čtou řádky tak rychle, že najednou je konec.
Já jsem spokojená. Bavilo mě to včetně popisu večeře i jídlo totiž patří ke svádění. To jak se přitahovali hned od začátku je možná rychlé,ale ne neobvyklé. Není vyjímkou,že vztah a poznávání se příjde až po sexu,právě kvůli té živočišné přitažlivosti. A jak jsem byla napnutá u závodu,jako bych ho sledovala naživo. Tahle autorka mě zaujme ať už píše o koních,horninách,zlatu nebo jeskyních.
Kniha Pamätné leto v seznamech
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Po letech jsem si připomněla knihu od jedné z mých oblíbených autorek, která mě ani dnes rozhodně nezklamala. Je pravda, že kniha je již trochu poznamenaná zubem času, ale originální zápletka z jezdeckého prostředí a sympatičtí hrdinové s uvěřitelnými motivy svého chování to zcela vyvážily. Po mně je nesporným vrcholem knihy popis strhujícího závodu, který asi patří k té nejnáročnější disciplíně v jezdeckém sportu (navíc si nepamatuju, že bych četla nějaký jiný příběh týkající se tohoto konkrétního druhu sportu) a moc se mi líbily také Cordovy zásahy coby "zaříkávače koni".