Pamatuj na mě přehled
Mary Higgins Clark
Menley prožívá osobní tragedii po smrti svého malého syna při autonehodě. Její manželství s úspěšným obhájcem Adamem se začíná hroutit, avšak narození dcerky je příslibem urovnání vzájemných vztahů. Klidnější rodinné zázemí si slibují také od přesídlení na venkov. Krátce po nastěhování se začínají dít zvláštní příhody, které znovu oživí bolest ze smrti syna a nakonec ohrožují i jejich dcerku. Tajuplné spleti událostí narůstají v otevřenou hrozbu, která se vznáší nad jejich životy.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 1995 , AlpressOriginální název:
Remember Me, 1989
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pamatuj na mě. Přihlašte se a napište ho.
Přečetla jsem, ale začátkem jsem se prokousávala. Konec už byl schůdnější, ale závěr bez velkého překvapení.
Knížku mi půjčila kolegyňka z práce. Clarková mě minule zklamala s vánočními příběhy, ale dala jsem jí ještě šanci a nelitovala jsem. Remember me mi sedlo o dost lépe, hlavně prvních 150 stran jsem se nemohla odtrhnout od knihy. Kdo má rád jeden souvislý děj, napětí, hezky rozpracované postavy a trochu tajemna, bude spokojen. I když se dalo brzo odhadnout, kdo za tajemném stojí, líbilo se mi to.
Kniha Pamatuj na mě v seznamech
detektivní a krimi romány psychologické thrillery
2003 | Tatínkova holčička |
1997 | Měsíční svit ti sluší |
2004 | Kam se poděly děti |
2001 | Dělej, že ji nevidíš |
2001 | Patříš mi |
Duchařská romanťárna tak akorát pro víkend na chatě. A ač byl příběh trochu pitomý, tak byl s happy endem a bylo to docela fajn pro jedno deštivé odpoledne.
Jinak od toho nečekejte skoro nic.