Pán nočních můr přehled

Pán nočních můr
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503783/bmid_pan-nocnich-mur-IpM-503783.jpg 4 35 35

Být dcerou nejvyššího božstva nemusí být žádná výhra. Annuvia Cestovatelka se o tom přesvědčí, když pro záchranu celého Sedmisvětí přivede rodičům spolu se svým zapovězený mužem, Temným králem, nejobávanějšího Pána nočních můr, Niaborotha. Namísto vděku se jí však dostane krutého trestu – je nucena volit mezi vlastní svobodou a životem toho, jehož nade vše miluje. Po celá staletí pak bloumá jako tělo bez duše, neschopná znovu cítit radost ze života. Až jednoho dne dojde k několika hrůzným činům a najevo vyjde krutá realita – Niaboroth z nejstřeženějšího žaláře uprchl. Jedinou nadějí na záchranu se tak opět stává ona, ovšem za podmínek vynucené přisahy nelítostné matce. Konečně opouští své věžení, ale vyhledat toho, za nímž ji srdce táhne, nesmí. Podaří se jí zastavit Pána nočních můr, ještě nebezpečnějšího a poháněného touhou po pomstě a ovládnutí všech světů? A neztratí přitom to poslední, na čem jí záleží?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pán nočních můr. Přihlašte se a napište ho.

NatálieK.
21.12.2024 4 z 5

Čteno v rámci štafety.knihu jsem držela u sebe fakt dlouho. Autorka napsala moc pěkně, ale to zoufalé zpracování-tenký papír, drobné písmo-no nebýt štafety, ani bych to nedočetla. Přitom příběh pěkný

NavždyKnihy
17.07.2024 4 z 5

Tato kniha se ke mně dostala v rámci štafety. Přiznám se, že se mi hodně špatně četla kvůli malému fontu. Jednu chvíli jsem pátrala po možné eknize, ale není k dispozici, škoda (ve čtečce bych si upravila).
Nicméně kniha měla špatný start. I díky tomu mi trvalo tak dlouho si knihu přečíst. Ale pak to nabralo grády, autorka bezbadně vykreslila svět a nakonec mě dostala do stavu, že mě zajímá pokračování. I tak se přimlouvám za eknihu.

Lidie.Selova
29.05.2024 4 z 5

Pán nočních můr
Knížka měla trošku zdlouhavý začátek, ale pak jsem si na tempo zvykla a ponořila se do vyprávění plného popisů, které mi umožnilo si vše krásně představit. Přirovnala bych to ke stylu psaní Tolkiena, kdy se dočtete opravdu všechno od historie až po oblečení. Nicméně svět byl tím víc zajímavá a příběh mě vtáhl, místo toho, abych jen klouzala po povrchu.

Jediné, co mě mrzelo, je, že je to vlastně neukončené. Nevěděla jsem, že to bude série a tak teď musím čekat na další díl.

Kniha Pán nočních můr v seznamech

v Mé knihovně26x

Jana Kvičerová