Pan Tau a tisíc zázraků přehled

Pan Tau a tisíc zázraků
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279197/mid_pan-tau-a-tisic-zazraku-X58-279197.png 4 50 50

Po barevném filmovém a televizním seriálu o Panu Tau, který dovede splnit všechna dětská přání, zpracoval autor námětu a scénáře příhody této postavy v samostatném příběhu. Jednotícím prvkem vyprávění, v němž na rozdíl od filmu prožívá Pan Tau více neuvěřitelných dobrodružství, je detektivní zápletka, ve které policie pátrá po záhadném Panu Tau.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan Tau a tisíc zázraků. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (11)

Kontryhelka
08.06.2023 5 z 5

Pan Tau byl vlastně sám o sobě takový malý zázrak pro děti vyrůstající v 80tých létech min. století. Fascinující kouzelný klobouček, sympatický nemluvný pán a jeho dobrodružství v nás zanechává krásný pocit, že ve světě kouzel a čar je přece jenom život jednodušší a svět lepší.

simca9342
14.01.2023 5 z 5

Před lety jsem četla v lázních, knihu jsem si mohla vzít i na pokoj :)
Objevila jsem jak kouzlo příběhu tak později i filmu s panem Ottou Šimánkem v hlavní roli, který před více než třiceti lety zemřel. V několika filmech ztvárnil nezapomenutelné role, které zůstanou v dospělých a dětských divácích, i když už herec nežije.
Příběh plný magie, ale hlavně vyplněných dětských přání a s nimi spojené trapasy v několika rodinách , která má na svědomí pán s kloboukem indisponovaný hlasem, mě vtáhl do děje a já za pár dní knihu nerada vracela zpět do poličky.


Corso
17.02.2022 3 z 5

Pan Tau ...pribehy akoze nic moc, a ta jeho podivnost... bolo v tom nieco az zvratene :) Elegan, tajomny, nemy. Brrrr. Triky s jeho zmensenou babkovou postavickou vsak boli nezabudnutelne. V noci som sa bal, ci mi nebeha pod postelou taky maly Tau. Asi som to len ja bral tak hororovo, vacsina deti sa na seriali a filmoch skvele bavila ...ak sa nepletiem, uz pred normalizacnymi rokmi az do osemdesiatok.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pan Tau a tisíc zázraků v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených77x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit2x