Pandova úžasná výprava přehled
Ulf Stark , Sophie Holmqvist
V bambusovém lese žije panda s maminkou. Jednoho dne zaslechnou z dálky řev motorových pil. Maminka ví, co to znamená. Musí se vydat hledat nový domov. „Počkej tady na mě.“ Jednou ho ale přestane bavit na maminku čekat.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pandova úžasná výprava. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Pandova úžasná výprava v seznamech
(SPOILER) No, knížka napsaná vlastně jen aby podpořila prodeje pandích plyšáků made in IKEA (osobně tyhle černobíle medvědy považuji za evoluční omyl, kterému je věnovaná nemístná pozornost ochránců přírody, aktivistů, čínské vlády aspol.).
Příběhově dost přímočaré a myšlenkově nepříliš hluboké povídání o putování, důležitosti přátelství a toho „nebýt stále sám“. Nesedělo mi to, že Pandu maminka na začátku doslova opustila… a už se nevrátila. A Pandovi to vlastně moc nevadilo, protože si našel kamarády. :D Konec byl takový… eww, ok, jak jinak něco takového zakončit než utopickým happy endem, ale vlastně to moc nedávalo smysl. Knížka s vláčkem byla rozhodně lepší.