Paní z Norwycku přehled
Margo Maguire
Bartholomew, pán na Norwycku, dostal od své bývalé zrádné manželky takovou lekci, že se zapřísáhl všem ženám vyhýbat, a hlavně jim nedůvěřovat. Když však najde na pobřeží polomrtvou dívku, která se téměř utopila při ztroskotání lodě, brzy zjistí, že jejím půvabům odolat nedokáže. Jen kdyby věděl, kdo ta dívka, kterou jeho malá sestřička pojmenovala na Marguerite, je a odkud a kam se plavila?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2004 , HarlequinOriginální název:
Norwyck´s Lady, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paní z Norwycku. Přihlašte se a napište ho.
Tento příběh se začíná rozplétat na konci podzimu roku 1300 u zdivočelého severního pobřeží Northumberlandu. Přes obrovskou nedůvěru k ženám, kdy ho jeho vlastní manželka podvedla se skotským nepřítelem a zavinila smrt jeho staršího bratra, nachází Bartholomew, pán z Norwycku, vřelou a oddanou lásku v neznámé a nádherné dívce, kterou najde téměř mrtvou na břehu moře a se ztrátou paměti. Bylo to opravdu velmi pěkné a napínavé čtení, četla se skutečně jedním dechem..
Kniha Paní z Norwycku v seznamech
2004 | Paní z Norwycku |
2004 | Nevěsta z ostrova |
2003 | Magické pouto |
2003 | Hra o lásku |
(SPOILER) Skutočne veľmi pekná knižka. Ako Bartom zmietali pochybnosti, ako ju ťažil pocit viny, keď sa jej vrátila pamäť a jej odvaha čeliť tomu chrapúnskemu surovcovi. Uff, ženy to vtedy nemali ľahké. Bohu vďaka (!) za slobodu v rozhodnutí, koho si uviažeš na krk, alebo budeš mať radšej pokoj.