Panny přehled

Panny
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498838/bmid_panny-M07-498838.jpg 3 160 160

Nový strhujúci triler od autora bestsellera Tichá pacientka, v ktorom sa vražda a posadnutosť spájajú s gréckou mytológiou.

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Lindeni

The Maidens, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Panny. Přihlašte se a napište ho.

hledaseniki
13.01.2025 2.5 z 5

Na Panny jsem se nechala zlákat především kvůli prostředí univerzity a tajného spolku, řekněme si upřímně, to prostředí tam bylo dost podružné.
Hlavní hrdinka už z počátku působí jako někdo, kdo si sám se sebou neví co počít, ale jejím povoláním je uzdravovat lidské duše. V knize se vracíme do minulosti a pak sledujeme současnou linku, kde se Mariana snaží odhalit vraha.
Prvně musím podotknout, že už dlouho jsem neměla v ruce knihu, která se tak moc snaží zmást čtenáře, že je to neskutečně okaté, každá mužská postava, která se v příběhu objevila působila divně a reakce hlavní hrdinky ještě divnější, jsou případy kdy tohle funguje, ale tady ta člověka snaha zmást je tak očividná, že to je spíš otravné.

Ač mě to ze začátku celkem chytlo, četlo se to dobře, prostředí bylo skvělé, stejně tak ty odkazy na řeckou mytologii, tak potenciál nebyl naplněn ani náhodou, protože se z toho dalo vyždímat mnohem víc a především něco úplně jiného. Závěrečné rozuzlení mělo čtenáře posadit na zadek, nicméně přišlo mi to tak podivné až to bylo debilní.
Dosti nezdařilé čtení, které sice rychle odsýpá, ale to je tak všechno.

barack
21.12.2024 1.5 z 5

Až těžko se mi věří, že knihu napsal stejný autor, jako Mlčící pacientku. Hlavní postavou je ta nejvíc neschopná psycholožka, jakou jsem zatím v literatuře zaznamenal. Vůbec se to nemuselo odehrávat na prestižní univerzitě, nemusely tam být Panny, ani žádná z těch naprosto náhodných postav. A bylo by to marné úplně stejně. Brak.

ČtenářDanub
18.05.2024 3 z 5

Shodnu se s ostatnimi komentari.
Oproti prvni knize autora, tuto jako kdyby psal nekdo jiny.
Tri hvezdy jenom za prvni knihu.

Vládce džinů, Spálené mosty a další knižní novinky (33. týden)

14.08.2022

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022

Kniha Panny v seznamech