Návrat přehled

Návrat
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454378/bmid_navrat-jHT-454378.png 4 258 258

Panský dům. Návrat. Augsburg 1930. Marie a Paul Melzer jsou šťastní a jejich láska je silnější než kdy jindy. Ale kvůli globální ekonomické krizi a obtížným dobám musí Paul bojovat o přežití své textilní továrny. Když onemocní zánětem srdečního svalu, Marie zakročí a zachrání společnost před zkázou, protože jde o osud celé rodiny. Je třeba učinit důležitá rozhodnutí, protože rodina Melzerových má vysoké dluhy. Jejich milovaná vila může být zachráněna, jen pokud budou stát všichni pohromadě. Závěrečný díl čtyřdílné ságy.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Ikar (ČR)

Rückkehr in die Tuchvilla, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat. Přihlašte se a napište ho.

katerina4564
01.09.2024 4 z 5

Čtvrtý díl bych propracováním přirovnala k předchozímu. Oproti prvním dvěma dílům se kniha snadněji čte, má zajímavější a srozumitelnější příběh. V tomto díle už jsem začala brát na milost Kitty, ale kdo mi tentokrát pil krev byla Augusta. Nevím jestli mi malinko nevadila dějová linka Liesel, ale uvidíme, třeba to bude mít vliv na další díly.
Jelikož víme, kam postupně spěje doba a pohled na Židy, tak jsem zvědavá, jak to pohne s osudem Marie, která je poloviční Židovka a s jejími dětmi, Dodo a Leem.
Ještě bych podotkla, že pan Klippstein se nám v tomto díle také pěkně vybarvil a doufám, že se ho Tilly definitivně zbaví a najde novou lásku.

eva-lupen
21.04.2024 5 z 5

Tak tenhle díl mi připadal propracovanější než ty předchozí a také mne mnohem víc bavil. Těším se na pokračování.

mia.com
23.03.2024 4 z 5

Hezke pokracovani, asi jako vzdy. Jednotlive zivotni pribehy proste plynou asi jako zivot, ze jo. Me tyhle rodinne historicke sagy proste bavi.

Vychází další pokračování nejslavnější rodinné ságy

01.07.2022

Pokračování nejslavnější rodinné ságy Anne Jacobsové

06.07.2021

Knižní novinky (26. týden)

27.06.2021

Kniha Návrat v seznamech